Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Anal Fantasy -tuotesarjan Open Wide Tunnel Plug on erinomainen hankinta, mikäli kaipaatte kinkyä lisäulottuvuutta anaalileikkeihinne.

  Se stimuloi käyttäjäänsä tavallisen anustapin tavoin, mutta ei hauskuus siihen pääty. Sen ontto keskiosa paljastaa salaisimmat sopukkasi kumppanisi katseille ja kosketuksille.

  Käyttäkää Open Wide -tappia osana kiihkeää dominanssileikkiä, jolloin dominoiva osapuoli voi laittaa sen läpi sormensa, seksileluja, nesteitä tai mitä ikinä keksittekään.

  Ontto anustappi on joustava, mutta silti tarpeeksi jämäkkä avatakseen sinut ammolleen sekä omaksi että kumppanisi iloksi.

  Tappi on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja sen pinta tuntuu miellyttävän pehmeältä. Sen sisään asetettava pituus on 6,1 cm ja halkaisijaltaan se on 3,7 cm. Onton osan sisähalkaisija on 1,9 cm.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 6,1 cm sisään asetettavaa.
  ULKOHALKAISIJA: 3,7 cm leveimmillään.
  HALKAISIJA, REIKÄ: 1,9 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Ihan ok. Tappi on erittäin mukavaa materiaalia, mutta on jämäkämpi kuin oletin. Mikään leluistani ei mahdu tämän läpi, mutta on erittäin kiihoittava tunne kun pari pääsee koskettelemaan sisälle.
  Muotoilu ei ole minun mieleeni ja tämä tappi on jäänyt erittäin vähälle käytölle, koska tappi ei halua pysyä sisällä ja parempia vaihtoehtoja löytyy.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *