Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug
29,99 €
3 hintaan 60,-
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug  1
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug  2
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug  2
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug  4
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug  5

Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

4.4 (2)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
3 hintaan 60,-
29,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Anal Fantasy -tuotesarjan Open Wide Tunnel Plug on erinomainen hankinta, mikäli kaipaatte kinkyä lisäulottuvuutta anaalileikkeihinne.

Se stimuloi käyttäjäänsä tavallisen anustapin tavoin, mutta ei hauskuus siihen pääty. Sen ontto keskiosa paljastaa salaisimmat sopukkasi kumppanisi katseille ja kosketuksille.

Käyttäkää Open Wide -tappia osana kiihkeää dominanssileikkiä, jolloin dominoiva osapuoli voi laittaa sen läpi sormensa, seksileluja, nesteitä tai mitä ikinä keksittekään.

Ontto anustappi on joustava, mutta silti tarpeeksi jämäkkä avatakseen sinut ammolleen sekä omaksi että kumppanisi iloksi.

Tappi on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja sen pinta tuntuu miellyttävän pehmeältä. Sen sisään asetettava pituus on 6,1 cm ja halkaisijaltaan se on 3,7 cm. Onton osan sisähalkaisija on 1,9 cm.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 6,1 cm sisään asetettavaa.
ULKOHALKAISIJA: 3,7 cm leveimmillään.
HALKAISIJA, REIKÄ: 1,9 cm.

TUOTENUMERO: 18168.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Vähän kuin tavallinen tappi

Hauska lelu, joka rohkaisee leikkimään runsaalla liukasteella. Melko helppo saada sisään ja näyttää sopivan paikoilleen. Pyöristetyt reunat eivät ole mukavia sisään- ja ulostulossa, mutta auttavat varmasti pitämään sen paikallaan. Reikä on melkein liian pieni sormen läpi saamiseen. Anteliasta, että saa"muovailuvahaa" ostoksen osana. Lue lisää

-
5 4 1
Ihan ok.

Tappi on erittäin mukavaa materiaalia, mutta on jämäkämpi kuin oletin. Mikään leluistani ei mahdu tämän läpi, mutta on erittäin kiihoittava tunne kun pari pääsee koskettelemaan sisälle. Muotoilu ei ole minun mieleeni ja tämä tappi on jäänyt erittäin vähälle käytölle, koska tappi ei halua pysyä sisällä ja parempiavaihtoehtoja löytyy. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi