Anal Fantasy Värisevä Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Anal Fantasy Värisevä Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Anal Fantasy Värisevä Anustappi on erinomainen valinta nautinnollista anaalistimulaatiota kaipaaville. Sen sisällä on vibraattori, joka vahvistaa nautintoasi ja vie sinut kliimaksiin alta aikayksikön.

  Anustappi on valmistettu joustavasta silikonista, mikä tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Sen pohjassa on stopperina toimiva levike, joka pitää tapin tukevasti paikallaan. Tapin varren ergonominen muotoilu saa anuksen lihakset sulkeutumaan tapin ympärille tiiviisti, jolloin värinä tuntuu entistä paremmalta.

  Anal Fantasy Värisevä Anustappi on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Pakkauksen mukana saat näytepakkauksen seksilelun puhdistusainetta (29 ml), rentouttavaa voidetta (10 ml), liukuvoidetta ja kaksi sormikondomia, joita voit käyttää esileikkiin.

  Huomioithan, että vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 9 cm.
  LEVEYS: 3,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Toimii Tyttöystäväni kanssa käytämme tätä molemmat masturboidessamme, sekä yhteisissä leikeissämme. Lelu on kohtuullisen pieni, mutta ison kontrastieron (paksu pää, todella ohut alaosa) se tuo juuri sopivanlaisen tuntemuksen kun sitä työntelee sisään ja ulos! Värinäominaisuudet ovat yksinkertaiset ja napin kumi pinnoite on hajonnut aikapäiviä sitten, tuote kuitenkin toimii vielä ja sen toimivuus tulee paksuuserosta varren ja pään välillä, ei niinkään värinästä.

  Toimivimpia tappeja mihin olen törmännyt ja vielä halvasta hintaluokasta! Tällaista reilumpaa paksuuserojen vaihtelua (paksu -> ohut) saisi olla useammissa peppuleluissa!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Värisevä Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *