B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori
SÄÄSTÄ 33%
29,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 33%
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori  1
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori  2
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori  3
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori  4
B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori  5

B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori

4.6 (5)
44,99 € 29,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

B Swish Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori tarjoaa nautinnollista G-pistestimulaatiota. Sen käyristetty varsi löytää juuri oikean kohdan helposti ja värisee kiihottavasti sitä vasten.

Bgood Deluxe Curve on täysin vesitiivis ja siinä on kuusi erilaista värinäasetusta, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman. Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin saat parhaan käyttökokemuksen.

Vibraattorissa on kaksi painiketta, joten sen hallinta on todella helppoa. Käynnistä vibraattori painamalla käynnistyspainiketta ja sen jälkeen voit vaihtaa värinäasetuksia värinäpainikkeen avulla. (Huomioithan, että värinä alkaa vasta kun painat myös värinäpainiketta.) Käytön jälkeen voit sammuttaa vibraattorin jälleen käynnistyspainikkeesta.

Bgood Deluxe Curve G-pistevibraattori on 19,3 cm pitkä, josta n. 12,5 cm on sisään asetettavaa. Sen halkaisija on 3,5 cm leveimmästä kohdasta. Vibraattori on valmistettu täysin ftalaatittomasta ABS-muovista ja silikonista. Sen mukana saat mustan säilytyspussin.

Huomioithan, että vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Laadukas silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 19,3 cm, josta n. 12,5 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3,5 cm leveimmillään.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: 6 erilaista (voimakkuus keskitasoa).
ÄÄNITASO: Hiljainen.
SÄÄDIN: 2 painiketta.
KÄYTTÖAIKA: Jopa 3 tuntia.
MUKANA: Englanninkielinen käyttöohje ja musta säilytyspussi.

TUOTENUMERO: 13634.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
G-piste halleluja

Ostin tämän vaimolleni ja hän rakastaa sitä. Tuntuu sileältä ja pehmeältä ja hieman joustavalta ylhäältä. Saan hallita sitä, kun olemme yhdessä, ja kun kosketan hänen G-pistettään, hän villiintyy täysin. Suosittelen lämpimästi korkean laadun ja edullisen hinnan vuoksi. Lue lisää

-
5 5 1
Erittäin suositeltava

Yhdistyy hyvin kaarevan muodon kanssa. Helppokäyttöinen ja useita hyviä värinätasoja, kunhan olet löytänyt ne. Erinomainen laatu ja helppo puhdistaa.

-
5 5 1
Fantastiset lelut

Kaunis vibraattori, jolla on hyvä koko - mielestäni vibraattoreista voi helposti tulla liian suuria ja tehokkaita. Materiaali on hieno, ja se on myös vesitiivis, mikä on iso plussa! Nautin siitä sekä yksin että kumppanini kanssa. Valitettavasti minusta/meistä se on melko meluisa, ja se on melko häiritsevää. Varsinainen värinän ääniliittyy siihen, että paristot ovat melko löysällä koneessa, joten päälle kytkettäessä paristot pomppivat ympäriinsä, mistä tulee melko ärsyttävää ääni. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä perusvibraattori

Todella hyvä vibraattori todella upeasti ja hienosti muotoiltuna. Sen toki kuulee, mutta ääni on heikko, joten vaikka meillä on ohuet seinät/ovet, muut asunnossa olevat eivät sitä kuule. Kuusi eri ohjelmaa koostuvat kolmesta jatkuvasta eri vahvuudesta ja kolmesta eri rytmistä, myös eri intensiteetillä. Se on erittäin helppokäyttöinenja hyvän kokoinen ja sopii myös aloittelijoille. Henkilökohtaisesti olisin luultavasti toivonut sen olevan hieman kaarevampi, mutta siinä on mukava muoto paksummallakärjellä, joka on mukava työnnettynä ja antaa suuremman vaikutusalueen, kun se on sisällä. Kaiken kaikkiaan todella mukava perusvibraattori, jota voi käyttää hyvinsekä yksin että parin kanssa. Lue lisää

-
5 4 1
Mahtava pikku juttu

Upea pieni esine, joka tekee sen, mitä sen pitääkin. Täydellinen koko ja monia hyviä värinätasoja valittavissa.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi