Baseks Aloittelijan Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Baseks Aloittelijan Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

Kuvaus

Jos haluat kokea uudenlaisia nautinnon muotoja ja tutustua anaalistimulaatioon, Baseks Aloittelijan Anustappi on ehdoton hankinta.

Se stimuloi anuksen sisällä ja ympäristössä olevia tuntoherkkiä hermopäätteitä tarjoten todella kiihottavan käyttökokemuksen. Tappi on kooltaan pieni, joten se sopii mainiosti aloittelijoille.

Tappi on helppo asettaa paikoilleen, sillä sen pää on pyöristetty ja se on varreltaan kapea. Pohjassa oleva levike pitää tapin turvallisesti paikallaan, joten voit rentoutua ja antautua nautinnolle.

Baseks Aloittelijan Anustappi on valmistettu silikonista eikä se sisällä ftalaatteja. Sen pinta on pehmeä ja tuntuu miellyttävältä.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 10,5 cm, josta 8 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 2,6 cm leveimmillään.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Oikein hyvä aloittelijalle Aloittelijan perustappi, jonka hankin uteliaana kokeillakseni miltä takaoven stimulaatio tuntuu. Toimiva tuote, pidän silikonista ja kokokaan ei hirvitä noviisia. Neljän käyttökerran jälkeen partneri totesi että on jäänyt pieneksi, kun ei enää pysynyt paikoillaan orgasmin aikana. Tämä pepussa on tehty esileikkimielessä kotitaloushommia ja käyty kirjastossa. Voin suositella!
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Sopiva Pehmeä pinta mutta ei kiiltävä, lelussa vähän joustoa. Hyvä hinta/laatu suhde. Sopiva tytölle peppuun seksin ajaksi, pieni muuhun touhuun.
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Baseks Aloittelijan Anustappi

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *