Bathmate Trim Ladattava Intiimitrimmeri

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Bathmate Trim Ladattava Intiimitrimmeri

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Bathmate Trim Intiimitrimmeri on ehdoton hankinta Bathmate-penispumppujen ystäville, jotka haluavat saada pumpustaan kaiken mahdollisen irti, mutta soveltuu hyvin myös kenelle tahansa, joka haluaa trimmata karvoitustaan mistä tahansa vartalolta.

  Trimmeri on varustettu perinteisellä ajelupäällä sekä neljällä etäisyysosalla, jotta lopputulos on juuri haluamasi mittainen. Lisäksi Bathmate Trim -trimmerin mukana on erittäin kapea Precision Trim -ajelupää, jolle on oma etäisyysosansa. Sen avulla pääset käsiksi myös niihin kaikista hankalimpiin alueisiin.

  Trimmeri soveltuu niin naisille kuin miehillekin, mutta sen Precision Trim -pää on suunniteltu erityisesti ajelemaan intiimialuetta, jolloin karvoitus ei estä alipaineen syntymistä Bathmate-pumppusi sisälle.

  Bathmate-trimmeri toimitetaan käytännöllisessä säilytyslaukussa, jossa on paikat sekä trimmerille, ajelupäille, etäisyysosille että USB-latausjohdolle. Yhdellä latauksella trimmeri toimii kahden tunnin ajan.

  Tiedot

  MUKANA: Trimmeri, perineinen ajelupää, 4 tavallista etäisyysosaa, kapea ajelupää, 1 kapea etäisyysosa, USB-latausjohto, säilytyslaukku.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, espanja, italia, kiina.
  VESITIIVIS: Ei.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Bathmate Trim Ladattava Intiimitrimmeri

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *