Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Bathmate

Bathmate valmistaa penispumppuja, jotka on kehitetty suurentamaan penistäsi väliaikaisesti. Tuotemerkin pumput ovat maailman suosituimpien joukossa niiden helppokäyttöisyyden ja korkean laadun vuoksi. Bathmate ampaisi kansainväliseen kuuluisuuteen Hydromax-sarjan voitettua Xbiz Award -palkinnon kategoriassa "Specialty Product of the Year".

Bathmate - nopeasti suurempi penis

Erektiopumppu ja pari sanaa miehen anatomiasta

Kuten tarinat pääsiäispupusta ja joulupukista, monille ajatus peniksen pidentämisestä yhdistyy lähinnä kalavaleisiin, urbaanilegendoihin ja epäilyttäviin sähköposteihin. Se kerta kaikkiaan kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Voiko sitä muka pidentää? No, penispumpulla voi. Englantilainen Bathmate on vuodesta 2006 lähtien suunnitellut ja valmistanut erilaisia penispumppuja, jotka kasvattavat peniksen kokoa todella nopeasti ja tehokkaasti. Yrityksen insinööreiltä kesti monta vuotta löytää paras mahdollinen pumpputekniikka, mutta sen onnistuttua yritys lähti huimaan nousuun, ja nykyisin se onkin markkinoiden tunnetuin ja suosituin penispumppujen valmistaja.

Jotta voisi ymmärtää miten penispumput toimivat, on ensin tiedettävä vähän miehen anatomiasta. Siitin koostuu kolmesta paisuvaisesta, jotka muodostuvat paisuvaiskudosta. Paisuvaisista kaksi on suurempaa ja yksi pienempi. Miehen saadessa erektion, kaksi suurempaa paisuvaista täyttyvät verellä, jolloin siittimen koko kasvaa. Penispumppu muodostaa siittimen ympärille alipaineen, joka laajentaa paisuvaisia. Näin niihin mahtuu enemmän verta, joka puolestaan tekee siittimestä tukevamman ja pitemmän sekä lepoasennossa että erektiossa. Lopputulos ei ole pysyvä, mutta sen voimme taata, että vaikutus kestää tarpeeksi pitkään, jotta sinä (ja kumppanisi) saatte siitä iloa irti.

Bathmate toimii veden voimalla

Suurin osa markkinoilta löytyvistä erektiopumpuista muodostaa alipaineen yksinomaan ilman avulla, mikä saattaa johtaa siihen, että vain osa peniksestä kasvaa, mutta ei koko siitin. Bathmate on kehittänyt erityisen teknologian, joka käyttää hyväkseen veden painetta, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Pumppu täytetään vedellä, minkä jälkeen penis viedään laitteen sisälle ja muodostetaan sen ympärille alipaine. Kun vettä pumpataan ulos, siitin kasvaa täyttämään ulospumpatun veden jättämän tilan. Koska erektio on kokonaan veden ympäröimä, se kasvattaa kokoaan veden poistuessa pumpusta. Vesiteknologian avulla Bathmate on sekä tehokkaampi että helppokäyttöisempi kuin muut markkinoilla olevat erektiopumput. Lisäksi sen käyttö tuntuu nautinnolliselta.

Peniksesi koosta riippumatta tuotemerkiltä löytyy sinulle täydellisesti sopiva erektiopumppu. Onko peniksesi ympärileikattu? Se ei ole mikään ongelma. Bathmaten pumput sopivat kaikille. Niitä on saatavilla viidessä eri koossa: X20, X30, X40, X50 ja Goliath. Alkuperäinen malli Bathmate Hercules 3.0 on edelleen yksi parhaiten myyvistä erektiopumpuista maailmassa. Nykyisin siitä on saatavilla myös uusi ja paranneltu versio, Bathmate Hydromax X30, joka on 35% tehokkaampi. Riippumatta siitä minkä pumpun valitset, saat takuulla toivomasi tuloksen.

Korkealaatuiset penispumput

Erektiopumpuista voi olla apua kaikenikäisille ja -kokoisille miehille. Bathmaten taustalta löytyvä John Oakes sai idean penispumpusta oltuaan vuosien ajan aktiivinen fitness-maailmassa. Hän havaitsi, että jotkut hänen ystävistään kokivat siittimensä kutistuvan voimaharjoittelun ja monenlaisten proteiinijauheiden käytön seurauksena. Hän kehitti brändinsä vaihtoehdoksi kirurgisille toimenpiteille ja pillereille. Bathmatet ovat voittaneet monia palkintoja muotoilunsa vuoksi, ja siksi, että ne kertakaikkiaan toimivat.

Brändin pumput on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Innovatiivisen vesiteknologian vuoksi niitä on helppo käyttää, eikä niiden käyttö tee kipeää niin kuin joidenkin toisten pumppujen. Pumpun avulla saat helposti ja kivuttomasti suuremman erektion, jolla ilahdutat sekä itseäsi että kumppaniasi. Jos et tiedä, mikä tuotemerkin pumpuista olisi paras vaihtoehto juuri sinulle, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita antamaan neuvoja ja ohjeistusta tuotteidemme valintaan ja käyttöön, joten avullamme löydät varmasti sinulle sopivimman pumpun.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful