BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori
120,00 €
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori  1
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori  2
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori  3
BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori  4

BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

4.0 (1)
120,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

BKK Cybersex Cup yhdistää virtuaalitodellisuuden itsetyydytysvälineeseen markkinat mullistavalla tavalla. Masturbaattorin mukana tulevien virtuaalilasien avulla pääset lähemmäs fantasioitasi kuin koskaan aiemmin.

BKK Cybersex Cup on markkinoiden ensimmäinen älypuhelinta hyödyntävä virtuaaliseksilelu. Sen avulla saat unelmiesi naisen eteesi, ja masturbaattorin liikkeeseen reagoiva teknologia saa hänet reagoimaan liikkeidesi tahtiin käyttäessäsi sitä. Lopputuloksena on äärimmäisen aidontuntuinen ja aistillinen kokemus.

Voit suunnitella oman unelmanaisesi puhelimeen ladattavan BKK3D-sovelluksen avulla, jossa määrität hänen vartalotyyppinsä, rintojen koon, vaatteet, äänen, jne. Voit myös valita aktin tapahtumapaikan ja asennon. Aseta sen jälkeen älypuhelimesi virtuaalilaseihin ja laita lasit päähän. Lasit ovat Bluetooth-yhteydessä masturbaattoriin, jonka avulla voit ohjata aktia.

Masturbaattori on 21 cm pitkä ja sopii useimmille miehille. Sen sisällä on joustavasta silikonista valmistettu holkki, jonka nystyröity sisärakenne tuntuu aidolta emättimeltä. Masturbaattorissa olevien painikkeiden avulla säädät helposti kamerakulmaa, yhdyntäasentoa, annat virtuaalinaiselle orgasmin, jne.

BKK Cybersex Cup -masturbaattori ei ole vesitiivis, joten käytön jälkeen ota holkki ulos ja huuhtele se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Lataa BKK3D-sovellus Androidille ja iOS:lle täältä.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja muovi.
PITUUS: Masturbaattori 21 cm.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen liukuvoide.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
AKKU: Ladattava (laturi mukana).
YHTEYS: Bluetooth.
YHTEENSOPIVUUS: Toimii uudempien iPhone- ja Android-puhelimien kanssa.
HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

TUOTENUMERO: 15231.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Virtual sex

Mielen kiintoinen laite

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi