BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

120,00 €

109,00 €

  Kuvaus

  BKK Cybersex Cup yhdistää virtuaalitodellisuuden itsetyydytysvälineeseen markkinat mullistavalla tavalla. Masturbaattorin mukana tulevien virtuaalilasien avulla pääset lähemmäs fantasioitasi kuin koskaan aiemmin.

  BKK Cybersex Cup on markkinoiden ensimmäinen älypuhelinta hyödyntävä virtuaaliseksilelu. Sen avulla saat unelmiesi naisen eteesi, ja masturbaattorin liikkeeseen reagoiva teknologia saa hänet reagoimaan liikkeidesi tahtiin käyttäessäsi sitä. Lopputuloksena on äärimmäisen aidontuntuinen ja aistillinen kokemus.

  Voit suunnitella oman unelmanaisesi puhelimeen ladattavan BKK3D-sovelluksen avulla, jossa määrität hänen vartalotyyppinsä, rintojen koon, vaatteet, äänen, jne. Voit myös valita aktin tapahtumapaikan ja asennon. Aseta sen jälkeen älypuhelimesi virtuaalilaseihin ja laita lasit päähän. Lasit ovat Bluetooth-yhteydessä masturbaattoriin, jonka avulla voit ohjata aktia.

  Masturbaattori on 21 cm pitkä ja sopii useimmille miehille. Sen sisällä on joustavasta silikonista valmistettu holkki, jonka nystyröity sisärakenne tuntuu aidolta emättimeltä. Masturbaattorissa olevien painikkeiden avulla säädät helposti kamerakulmaa, yhdyntäasentoa, annat virtuaalinaiselle orgasmin, jne.

  BKK Cybersex Cup -masturbaattori ei ole vesitiivis, joten käytön jälkeen ota holkki ulos ja huuhtele se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Lataa BKK3D-sovellus Androidille ja iOS:lle täältä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja muovi.
  PITUUS: Masturbaattori 21 cm.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen liukuvoide.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  AKKU: Ladattava (laturi mukana).
  YHTEYS: Bluetooth.
  YHTEENSOPIVUUS: Toimii uudempien iPhone- ja Android-puhelimien kanssa.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Seksikohtaukset
  Virtual sex Mielen kiintoinen laite
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: BKK Cybersex Cup Virtuaalimasturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *