TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Piirroskuva naisesta, joka makaa silmät kiinniPiirroskuva naisesta, joka makaa silmät kiinni
Eroottiset tarinat
Author
Päivitetty viimeksi:14/03/2023

Fantasia miehestä

Tämän tarinan on kirjoittanut AVA Stories

Kun palaan kotiin illalliselta, himmennän valot, potkaisen kengät jaloistani ja sytytän ruusuntuoksuiset kynttilät yöpöydälläni.

Riisuudun peilin edessä ja katselen vartaloni liikkeitä vetäessäni hitaasti silkkisen mekkoni olkaimet hartioiltani. Mekko putoaa lattialle.

Katselen itseäni välkkyvässä kynttilänvalossa, ja mielessäni pyörii vain yksi asia:

Minua vastapäätä istunut mies ravintolassa. Mies, jolla oli täyteläiset huulet ja jäänsiniset silmät, joiden katse kävi vartaloni läpi sentti sentiltä kuin taideteoksen.

En voi olla kuvittelematta hänen käsiään liukumassa alastonta vartaloani pitkin ja tarttumassa rintoihini. Hänen huuliaan reisieni sisäpinnalla ja hänen kieltään jalkojeni välissä.

Peräännyn sängylle, notkistan selkääni ja liikutan lantiotani hitaasti pyörittäen, aivan kuin hän olisi aivan takanani painaen haarojaan takapuoltani vasten ja puristaen lanteitani kämmeniensä välissä.

Piirroskuva naisesta, joka pitelee vibraattoria selkänsä takana ja katsoo peiliin, jossa hänen takanaan seisoo toinen ihminen

Otan vibraattorini sängyn alta ja sivelen sen pitkää, sileää silikonivartta. Seurailen sormillani sen kaarta ylös kärkeen, joka löytää pian tiensä g-pisteeseeni. Vartaloni kaipaa kipeästi kosketusta.

Vibraattori surahtaa hiljaa, kun käynnistän sen ja uppoudun mielikuvitusmaailmaani.

Olemme juuri palanneet illalliselta juotuamme vähän liikaa punaviiniä, ja nyt olemme valkoisessa marmorikeittiössä etsimässä yömyssyä. Mies astuu taakseni, kun kurkotan pullonavaajaa tiskialtaan alta.

Hän sipaisee hiukseni sivuun olkapäiltäni ja alkaa suudella kaulaani, painaa kuumat huulet ihoani vasten.

Sitten hän kääntää minut ympäri ja hänen kätensä liukuu selkääni pitkin, kunnes hän vetää hiuksistani ja ohjaa kasvoni kohti omia kasvojaan. Hän suutelee minua rajusti. Hänen kielensä houkuttelee huuleni auki ja liukuu suuhuni.

Kuvittelen, kuinka hän irrottautuu otteestani, sivelee kasvojani kädellään ja nykäisee hellästi alahuultani peukalollaan. Hän katsoo minua läpitunkevan sinisillä silmillään.

Kuvittelen, kuinka hänen kätensä sujahtavat takamukseni alle ja nostavat minut keittiön pöydälle samalla kun omat käteni liukuvat hänen paitansa alle. Hänen ihonsa tuntuu kuumalta, enkä voi olla kaivamatta kynsiäni hänen selkäänsä.

Vien vibraattorin jalkojeni väliin ja kuvittelen hänen suutelevan minua keittiön tiskipöydällä. Liikutan sitä pikkuhousujeni päällä ja tunnen sen painon liukuvan ihollani.

Odotan jo epätoivoisesti hetkeä, jolloin voin vetää kankaan sivuun ja tuntea sen täyden voimakkuuden. Kuljetan sauvaa hitaasti edestakaisin vaossani ja lisään sitten sen nopeutta, kunnes se saa kaikki hermopäätteeni kihelmöimään.

Siirrän vibraattorin sykkivälle klitorikselleni. Painan sauvaa lujasti kangasta vasten ja alan liikuttaa sitä pyörivin liikkein selkäni noustessa kaarelle tyynyjä vasten. Huuliltani pääsee huokaus.

Kuvittelen, kuinka hän riisuu paitani. Hieron sauvan värisevällä kärjellä nännejäni ja katson, kuinka ne kovettuvat.

Kuvittelen, kuinka hän imaisee nännini huuliensa väliin ja kiusoittelee niitä kielellään aivan kuten hän teki suudellessaan minua. Hänen kielensä kulkee hitaasti toisen nännin yli samalla kun hänen kätensä hyväilee toista nänniä.

Kuvittelen hänen kätensä liikkuvan pikkuhousujeni päällä, kiusoitellen ja kertoen minulle huokaisten, kuinka märkä olen. Pöksyt tuntuvat liukkailta vibraattoria vasten; niiden kangas on kostunut läpimäräksi.

Riisun alushousut ja heitän ne sivuun, tartun liukuvoiteeseen ja puristan sitä vibraattorin kärjelle. Vesipohjainen, silkkisen tuntuinen liukkari jäljittelee omaa kosteuttani.

Leikittelen aivan aukkoni suulla ja annan vibraattorin lähettää nautinnon aaltoja lävitseni. Tuntuu kuin kosteuteni tulvisi sen liukastettua kärkeä vasten.

Kuvittelen hänen kivikovan kalunsa ja jäänsiniset silmänsä, jotka katsovat silmiini samalla kun hän hitaasti työntyy sisääni. Liikutan vibraattoria mielikuvitukseni tahdissa ja annan sen upota sisään hitaasti, sentti sentiltä.

"Luoja, miten hyvältä sinä tunnut. Levitä jalkojasi vähän enemmän", hän sanoo.

Muutan asetusta niin, että sauvani värisee pitkin rytmikkäin vedoin, välillä pysähtyen ja sitten kaksinkertaistaen nopeutensa.

Tunnen olevani lähellä.

Olen päässyt melkein pohjaan asti, ja kun vibraattori on kokonaan sisälläni, alan työnnellä. Sen kaartuva kärki osuu suoraan g-pisteeseeni; haukon henkeä tuntiessani orgasmin lähestyvän.

"Anna mennä, kulta. Haluan tuntea sinun laukeavan."

Alan työntää vibraattoria rajummin ja syvemmälle. Sitten painan sen kapenevaa kärkeä g-pistettäni vasten muutaman tuskallisen sekunnin ajan ennen kuin vedän sen nopeasti ulos, kiusoitellen, aivan kuten hän tekisi. Päästäisi minut vain juuri ja juuri orgasmin partaalle.

"Ole kiltti", minä huohotan. "Ole kiltti."

Ja kun varpaani kipristelevät ja selkäni taipuu kaarelle, voimakkaat nautinnon aallot purkautuvat kehossani ja saavat ihoni nousemaan kananlihalle.

Vaimennettu huuto karkaa huuliltani, kun laukean rajusti supistellen sauvani täydellistä silikonia vasten.

Piirroskuva naisesta, joka makaa lähes alastomana silmät kiinni vieressään seksilelu

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful