Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Musta seksilelu mustaa taustaa vastenMusta seksilelu mustaa taustaa vasten
Uutiset
Copywriter
Päivitetty viimeksi:09/04/2024

Sinful x Han Kjøbenhavn – Kun halu kohtaa muodin

Muodille ja seksille ovat yhteistä elämän eri ulottuvuuksien tutkiminen, itsensä ilmaiseminen ja leikkisyys. Nämä perusasiat innostavat myös meitä päivittäisessä työssämme: haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan mahdollisimman hyvän (seksi)elämän.

Juuri tämä tavoite sai meidät aloittamaan yhteistyön Han Kjøbenhavnin kanssa. Han Kjøbenhavn on brändi, joka uskaltaa ilmaista itseään pelottomasti ja ottaa riskejä – ja sellaiselle energialle meilläkin on käyttöä, kun pyrimme käynnistämään keskusteluja seksistä ja seksuaalisudesta.

Milanon muotiviikolla 2023 onnistuimme todellakin herättämään keskustelua. Catwalkilla yleisö pääsi todistamaan maailmojemme yhdistymistä rohkeissa luomuksissa, jotka säteilivät voimaa ja särmikästä aistillisuutta. Näytöksen huipentuma oli mekko, jonka kaulus on valmistettu noin 170 kielivibraattorista.

Mustia seksileluja toistensa päällä

Kiihottaako sinuakin ajatus inhimillisestä halusta ja taiteesta yhdistettynä ripaukseen alkukantaisuutta? Siinä tapauksessa Sinful x Han Kjøbenhavn -kielivibraattorista tulee taatusti suosikkisi.

Tämä lumoava kieli toimi inspiraationa brändiyhteistyömme tuloksena syntyneiden muotiluomusten suunnittelussa. Tyylikkään musta kielivibraattori on suunniteltu puhtaasti nautintoa varten: se on futuristinen ja konstailematon, mutta samalla tyylikäs ja tehokas.

Henkilö seksileluista valmistetussa mekossa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful