Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Piirroskuva kahdesta ihmisestä, jotka koskettavat toistensa reisiäPiirroskuva kahdesta ihmisestä, jotka koskettavat toistensa reisiä
Eroottiset tarinat
Author
Päivitetty viimeksi:15/03/2023

Yllätys julkisella paikalla

Tämän tarinan on kirjoittanut AVA Stories

Kun Jason soitti ovikelloa, tunsin itseni rättiväsyneeksi enkä todellakaan ollut sillä tuulella, että olisin halunnut syödä illallista hänen parhaan kaverinsa ja tämän tiukkoja mekkoja suosivan tyttöystävän kanssa.

Olin suostunut vain siksi, että kyseessä oli Michelin-tähtiravintola ja halusin esitellä uutta pikkumustaani.

Pysähdyin eteisessä ja vilkaisin itseäni peilistä matkalla ovelle. Mekko syleili lanteitani ja rintojani, ja sen kaula-aukko oli juuri sopivan syvä ollakseen viekoitteleva, mutta silti vielä hyvän maun rajoissa.

Avasin oven huokaisten.

Jason nojasi ovenkarmiin yllään väljä pellavapaita, joka napit olivat auki paljastaen osan hänen komeaa rintakehäänsä. Hän näytti niin hyvältä, että sai minut melkein innostumaan ravintola-illasta.

Jason virnisti minulle vihreät silmät säihkyen: "Hei, kaunokainen." Ennen kuin ehdin vastata, hän oli jo kaapannut minut syleilyynsä.

Suu painautui suutani vasten, kieli puski huuleni raolleen ja vahvat kädet painoivat lantioni tiukasti häntä vasten. Tunsin sulavani hänen syliinsä, ja päivän aikana jännittyneet hartiani rentoutuivat.

"Hei", hymyilin irrottautuessani hänen otteestaan. "Lähdetäänkö?"

"Hetki vain", Jason vastasi ja työnsi minut takaisin sisään vetäen samalla jotain taskustaan.

"Haluaisitko tehdä tästä illasta vähän mielenkiintoisemman?"

Katsoin samettipussia, jota hän piteli kädessään. Jason pyöräytti minut selin itseään vasten, hänen kuuma hengityksensä kutitti korvaani ja selkäni painautui hänen vahvaa rintaansa vasten.

"Luota minuun", hän kuiskasi samalla kun hänen kätensä löysi mekkoni helman.

Hän nosti helman varovasti lantiolleni, tunnusteli alushousujeni silkkiä ja hädin tuskin hipaisi häpyäni vain juuri ja juuri tarpeeksi kovalla paineella kiihottaakseen minua.

Piirroskuva kahdesta ihmisestä, jotka seisovat lähekkäin ja joista toisella on violetti vibraattori kädessään

Hän sujautti kätensä pikkuhousujeni alle, ja tunsin vibraattorin viileän silikonipinnan painautuvan suoraan klitoristani vasten, mikä sai minut haukkomaan henkeäni.

Alushousuvibraattori oli samankokoinen ja muodoltaan samanlainen kuin rakastamani bullet-vibraattori. Se istui tiukasti vakoani vasten ja osui suoraan klitorikseeni. Jason kiinnitti toisella kädellään pikkuhousujeni etupuolelle magneetin, joka piti vibraattorin tiukasti paikallaan.

Hänen hampaansa näykkäisivät kaulaani ja korvalehteäni, mikä sai väristykset kulkemaan selkärankaani pitkin.

Sitten, aivan yhtä äkkiä kuin oli ilmestynytkin, hän oli poissa.

"Mennäänkö?" hän kysyi kiusoitellen, ilkikurinen virne huulillaan.

Ravintola oli lämmin, hämärästi valaistu ja kalustettu marmoripöydillä ja pellavaverhoilluilla tuoleilla. Istuuduin Jasonin viereen, ja hän laski kätensä polvelleni.

Nauttiessani Carpaccio-alkupalaani ja siemaillessani samppanjaa mieleeni välähti muistoja alkuillan tapahtumista, jotka saivat minut melkein unohtamaan, miten tylsiä Jasonin ystävät olivat.

Vasta siinä vaiheessa, kun pääruoka saapui ja hänen ystävänsä edelleen jatkoivat jankutustaan rahoitusasioista, Jasonin käsi alkoi liukua reittäni pitkin.

Hänen peukalonsa hipaisi pikkuhousujeni reunaa, mikä sai minut välittömästi kiihottumaan ja suorastaan himoitsemaan häntä.

Hän suukotti olkapäätäni ja katsoi minua silmiin samalla kun klitoristani vasten painautunut alushousuvibraattori alkoi väristä. Vilkaisin Jasonia hätääntyneenä, koska pelkäsin kaikkien kuulevan vibraattorin surinan, mutta hän vain hymyili, eivätkä pöytäkumppanimme huomanneet mitään.

Suoristin selkäni ja yritin keskittyä keskusteluun samalla kun lempeät nautinnon aallot velloivat jalkovälissäni.

Jason lisäsi nopeutta kaukosäätimellä, jota hän piti taskussaan.

Tunsin nautintoni kasvavan yhä intensiivisempien värinöiden myötä, ja jouduin ottamaan käsilläni tukea pöydästä, kun polveni alkoivat tutista. Tunsin klitorikseni paisuvan ja pikkuhousujeni kostuvan.

"Georgia, onko kaikki hyvin?" Jasonin ystävä kysyi kohteliaasti vointiani huomattuaan, kuinka vaikea minun oli keskittyä.

Miten noloa.

Hymyilin väkinäisesti ja sain vain vaivoin vastattua: "Mm-m"

Jasonin silmät syttyivät, ja hän painoi toista nappia. Vibraattorin rytmi muuttui kiusoittelevaksi. Värinöiden voimakkuus kasvoi kasvamistaan ja hiipui sitten juuri kun tunsin olevani lähellä huippua.

Tartuin pöydän alla Jasonin reiteen, ja hän kietoi kätensä vyötäröni ympärille ja veti minut lähemmäksi itseään.

Olin äärimmäisen kiihottunut, ja halusin häntä tuskallisen kovasti. Annoin käteni liukua hänen haaroväliinsä ja tunsin kivikovan erektion farkkujen alla.

Se sai minut vain kostumaan lisää. Halusin hänet sisääni, halusin hänen ottavan minut juuri siinä, Michelin-tähtipaikan pöydällä.

Piirroskuva kahdesta ihmisestä, jotka istuvat tuolilla kummankin käsi toisen reidellä

Tarjoilija tuli täyttämään lasimme. Kaadoin samppanjaa kurkkuuni, ja kuplat pirskahtelivat kielelläni juuri sillä hetkellä kun vibraattorin voimakkuus jälleen muuttui lähettäen kihelmöiviä nautinnon aaltoja läpi koko kehoni.

Jasonin käsi sujahti pöydän alle – oli selvää, että hän paloi halusta koskettaa minua.

Hänen peukalonsa raotti alushousujeni reunaa, löysi koloni ja livahti sisääni samalla kun muiden pöytäseurueiden rupattelun äänet alkoivat voimistua ympärillämme.

Aloin lähestyä orgasmia.

Jason tunsi, kuinka märkä olin ja kuinka vapisin hänen otteessaan.

Hän tiesi tarkkaan, mitä teki muuttaessaan asetusta uudelleen niin, että voimakas värinä jylisi paisunutta klitoristani vasten. Haukoin henkeä ja jäykistyin. Minun täytyi ponnistella, jotta en olisi voihkinut ääneen.

Jason hieroi minua nopeasti peukalollaan keskittyneen näköisenä samalla kun vastapäätä istuva pariskunta pysyi autuaan tietämättömänä pöydän alla tapahtuvista eroottisista seikkailuista.

Olin aivan lähellä laukeamista, valmiina antautumaan nautinnon aalloille, ja vain vibraattori piti orgasmiani panttivankinaan.

Jasonin huulet painautuivat kaulaani vasten. "Haluan sinun laukeavan, beibi", hän mutisi korvaani vaihtaessaan vibraattorin kaikkein voimakkaimmalle asetukselle.

Vartaloni jäykistyi ja Jason puristi minua tiukemmin, kun tunsin räjähdysmäisen orgasmin vavisuttavan kehoani keskellä ravintolaa.

Purin huuleni yhteen ja keskityin pysymään vaiti nauttiessani jälkijäristyksistä vibraattorin sykkiessä tahdissa tykyttävän, läpimärän vulvani kanssa ja Jasonin ystävien jatkaessa tarinointiaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful