Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas
  • Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Kuvaus

Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas tarjoaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion. Voit säätää sen juuri itsellesi sopivaksi.

Stud Lasso sopii kaikenkokoisille miehille ja voit käyttää sitä joko pelkästään peniksen ympärillä tai halutessasi voit kiristää sen sekä peniksen että kivesten ympärille. Stud Lasso on valmistettu 6 mm:n paksuisesta silikonista, joka istuu hyvin paikallaan ja on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Vie penisrenkaassa oleva kiristyskappale kohti silikoniremmien päitä, jotta saat vietyä lenkin peniksen (ja halutessasi kivesten) juureen. Kiristä sen jälkeen penisrengas sopivalle kireydelle vetämällä kiristyskappaletta kohti itseäsi.

Penisrenkaan kiristämisen aikana kannattaa huolehtia siitä, etteivät mahdolliset häpykarvat jää kiristimen ja penisrenkaan väliin, jotta vältyt ikävältä nipistykseltä.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
HALKAISIJA: Säädettävä, sopii kaikille.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Mukavuus ja istuvuus
Orgasmitakuu
Paineet maksimiin Alkuun jopa hiukan liiankin jämäkän oloinen rengas, mutta hetken ”taistelun” jälkeen tajusin juonen niin todella hyvin kiristävä ja paikallaan pysyvä rengas.

Laatu vaikuttaa kestävämmältä mitä aikaisemmat kiristettävät renkaat ja ensikokeilun jälkeen luulisin renkaan pitävän paremmin puristuksen, kun aiemmat kokeilemani samantapaiset renkaat.

Orgasmitakuusta en voi antaa viittä tähteä, kun en orgasmiin kokeilukerrallani kerennyt, mutta hyvin vahva tunne siitä, että pitkitetty ja normaali vahvempi orgasmi on tämän kanssa luvassa.
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *