Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas
Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas
12,99 €
Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas
Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas

4.2 (1)
12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Stud Lasso Säädettävä Silikoninen Penisrengas tarjoaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion. Voit säätää sen juuri itsellesi sopivaksi.

Stud Lasso sopii kaikenkokoisille miehille ja voit käyttää sitä joko pelkästään peniksen ympärillä tai halutessasi voit kiristää sen sekä peniksen että kivesten ympärille. Stud Lasso on valmistettu 6 mm:n paksuisesta silikonista, joka istuu hyvin paikallaan ja on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Vie penisrenkaassa oleva kiristyskappale kohti silikoniremmien päitä, jotta saat vietyä lenkin peniksen (ja halutessasi kivesten) juureen. Kiristä sen jälkeen penisrengas sopivalle kireydelle vetämällä kiristyskappaletta kohti itseäsi.

Penisrenkaan kiristämisen aikana kannattaa huolehtia siitä, etteivät mahdolliset häpykarvat jää kiristimen ja penisrenkaan väliin, jotta vältyt ikävältä nipistykseltä.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
HALKAISIJA: Säädettävä, sopii kaikille.

TUOTENUMERO: 13466.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Paineet maksimiin

Alkuun jopa hiukan liiankin jämäkän oloinen rengas, mutta hetken ”taistelun” jälkeen tajusin juonen niin todella hyvin kiristävä ja paikallaan pysyvä rengas. Laatu vaikuttaa kestävämmältä mitä aikaisemmat kiristettävät renkaat ja ensikokeilun jälkeen luulisin renkaan pitävän paremmin puristuksen, kun aiemmat kokeilemanisamantapaiset renkaat. Orgasmitakuusta en voi antaa viittä tähteä, kun en orgasmiin kokeilukerrallani kerennyt, mutta hyvin vahva tunne siitä, että pitkitetty ja normaalivahvempi orgasmi on tämän kanssa luvassa. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi