Callie By Jopen Vibrating Dual Massager Rabbit Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Callie By Jopen Vibrating Dual Massager Rabbit Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Callie By Jopen Vibrating Dual Massager Rabbit Vibraattori on juuri sopivan näyttävä ja tarjoaa herkullista värinää.

  Hemmottele itseäsi sen ihanalla tuplastimulaatiolla. Dildovibraattori stimuloi sinua sisäisesti samalla kun varressa oleva silkinpehmeä klitorisvibraattori hyväilee klitoristasi.

  Vibraattorin pohjassa on kaunis kristallipainike, jonka avulla säädät sen seitsemään värinäasetusta. Niistä jokaisessa on viisi eri nopeutta, joita säädät painamalla kevyesti vibraattoria sen sivusta saadaksesi juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat.

  Vibraattori on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kahden tunnin latauksella vibraattori on valmis tositoimiin.

  Calle By Jopen on naisten rakastama kaikkialla, ja mm. Cosmopolitan valitsi sen "Tyylikkäimmäksi vibraattoriksi". Vuonna 2017 se voitti myös XBIZ-palkinnon kategoriassa "Luxury Toy/Line of the Year".

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 19,25 cm, josta n. 14 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 4,5 cm leveimmillään.
  AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
  VÄRINÄTASOT: 7 asetusta, 5 nopeutta.
  SÄÄDIN: 2 painiketta.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Ilolla iltaan Tuote tuli kuten luvattiin, huomaamattomassa paketissa. Mutta sisältöä ei voinut olla huomaamatta. Tämä vibraattori on todella kaunis ja materiaali pehmeä. Ei kerää pölyä tai haise muoville tai silikonille kuten monet muut. Tämä on myös täysin saumaton.
  Varsi on jämäkkä ja leveä jolla voi hieroa klitorista ilman että oikea kohta häviää kuten monien luotivibraattoreiden kanssa. Uloke on joustava ja sekä siinä että varressa on omat värisevät osansa. Asetusta on helppo vaihtaa timanttipainikkeesta mutta nopeudensäätö napit ovat hieman hankalasti. Tästä ei tehoa puutu ja voinkin suositella kaikille jotka ovat kyllästyneet jatkuvaan paristojen vaihteluun. Eikä tätä ole hinnallakaan pilattu, itselle, ystävälle tai puolisolle täydellinen lahja ;)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Callie By Jopen Vibrating Dual Massager Rabbit Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *