Clear Sensations Penis Extender Holkki Vibraattorilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Clear Sensations Penis Extender Holkki Vibraattorilla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

16,90 €

  Kuvaus

  Clear Sensations Penis Extender Holkki Vibraattorilla tarjoaa käyttäjälleen täyttävämmän erektion ja nautinnollista värinää teille molemmille yhdynnän aikana.

  Holkin päässä on myös nautintoa lisääviä nystyröitä, jotka hierovat kumppaniasi työntyessäsi häneen.

  Aseta holkki erektiosi päälle. Sen pukeminen voi olla helpompaa jos sivelet ensin hitusen vesipohjaista liukuvoidetta peniksellesi. Holkin ollessa paikallaan kannattaa sen ulkopinnalle käyttää reilummin vesipohjaista liukuvoidetta, jotta se tuntuu nautinnollisemmalta kumppanillesi.

  Päälle puettuna holkki tarjoaa sinulle vähintään 18 cm:n pituisen ja halkaisijaltaan 3,5 cm:n paksuisen erektion.

  Holkin voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR ja ABS.
  ULKOPITUUS: 19 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 3,5 cm (erittäin joustava).
  SISÄPITUUS: 16 cm.
  HALKAISIJA: 2,5 cm.
  VÄRINÄTASOT: 1.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa.
  PARISTOT: 3 x LR44 (mukana).
  VESITIIVIS: Ei.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Ihan hyvä tuote, mutta... Olen lesbosuhteessa ja ollaan joskus käytetty vähän samantapaista tuotetta dildon päällä kokeilumielessä. Kun se ensimmäisenä kokeilussa ollut penissukka/penisholkki tuli tiensä päähän, niin ollaan ostettu jo useampi vastaava tuote löytämättä sellaista tosi hyvää kapistusta.
  Näissä on yleensä sama materiaali kuin tässä, ja sehän ei ole kaikista kestävintä. Tämä ei siis repeä tai hajoa, vaan kärsii käytössä vaikka siitä pitäisi miten huolta ja kohtelisi ohjeiden mukaan.
  Verrattuna muihin vastaaviin tämä oli venyvä ja suhteellisen helppo laittaa dildon päälle. Kärkikohdan paksunnos oli haastava ja ollaankin mietitty sitä, että onko sitä edes tarkoitus saada vedettyä dildon/peniksen päälle loppuun asti. Jos ei ole, niin miksi se on ontto? Ja jos on, niin miksi se on niin paksu, että sen paikalleen runnominen on haastavaa? Dildoon tämä meni kun käytti voimaa, mutta penis tuskin kestäisi samanlaista runnomista? Helpoiten tämän sai dildoon kun sen rullasi ensin kasaan kuten kondomi on rullalla, asetti paikoilleen ja rullasi penisholkin sitten auki dildon päälle.
  Jos ei laita dildoa holkin kärkeen asti, niin kärki jää aika pehmeäksi. Jos dildon laittaa holkin kärkeen saakka, niin kärjestä tulee melkoisen paksu mötikkä. Jotkut nauttii siitä, eli joillekin varmasti nautintoa lisäävä seikka.
  Vibra toimi kuten pitääkin, muttei testattu sitä tositoimissa, joten siitä en osaa sanoa sen enempää. Vibran kiinnityskohta ei tunnu kovin kestävältä, mutta eiköhän se toimi sen aikaa mitä penisholkki on käyttökelpoinen.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Clear Sensations Penis Extender Holkki Vibraattorilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *