Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat 1
 • Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat 2
 • Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat 50
 • Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat 100

Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Nämä Climax Kegels Ben Wa -harjoituskuulat on tarkoitettu naisille, jotka haluavat vahvat lantionpohjan lihakset. Setti koostuu kahdesta kestävästä lasikuulasta, jotka ovat kiinni laadukkaasta silikonista valmistettussa vyössä. Lasiset kuulat eivät ole kovin isoja, mutta materiaalinsa ansiosta ne painavat enemmän kuin muovikuulat.

  Tehokkaat lantionpohjan lihasten harjoitukset vahvistavat lantionpohjaa ja lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä. Siten ne lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Sekä kätilöt että gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista harjoituskuulien avulla.

  Vie kuulat emättimeesi ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Vedä peräaukkoasi kevyesti sisäänpäin ja jatka lihasten jännittämistä. Vedä lihaksia sisään emättimen alueella kuin pidättäisit virtsaa. Vapauta ja jännitä lihakset uudelleen. Jatka harjoittelua noin 5 minuutin ajan.

  Ben Wa -kuulissa on pehmeä silikoninaru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos. Suosittelemme, että käytät tipan vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. Käytön jälkeen kuulat voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas silikoni ja pirstaloitumaton lasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: 2,5 cm.
  PAINO: 2 x 18 g.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Ensikertalaisen turvallinen valinta Helppokäyttöiset ja melko kevyet pallot, jotka saa hyvin puhdistettua. Mukana tuli siisti pieni säilytyspussukka.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Climax Kegels Ben Wa Harjoituskuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *