Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass
 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
 • Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

Saatavilla 27.11.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

29,90 €

  Kuvaus

  Jos haaveilet seksistä ihanan pornotähti Brianan kanssa, tässä on elämäsi tilaisuus, sillä Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass on ulottuvillasi.

  Tämä masturbaattori on muotoiltu Brianan intiimialueiden pohjalta ja sekä näyttää että tuntuu todella luonnolliselta, kiitos ainutlaatuisen UltraSkyn-materiaalin.

  Kokeile sitä useissa asennoissa ja nauti sekä sen kutsuvasta emättimestä että tiukasta anuksesta.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa Briana Pocket Pussy and Ass -masturbaattorin helposti lämpimällä vedellä, sillä sen aukot menevät läpi asti.

  Upea, käsintehty amerikkalainen laatutuote, joka on syvyydeltään 14 cm ja tarpeeksi joustava, jotta se sopii suurimmalle osalle miehistä.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  ANTIBAKTEERINEN: Kyllä (Sil-A-Gel).
  AUKOT: 2 (emätin ja anus).
  MITAT: 14 x 10 x 6 cm.
  SISÄPITUUS: Noin 14 cm ja joustaa.
  HALKAISIJA: 0,5 cm, mutta aukot joustavat.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Briana Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi tuotteen realistiseen ulkonäköön. Pimpero vaikutti houkuttelevalta jo pelkkien kuvien perusteella. Valmistusmateriaali on miellyttävän pehmeä ja joustava. Aukot ovat kuitenkin napakat ja piukeat, eikä pimputinta kannata lähestyä puolikuntoisena vaan ainoastaan kivenkovalla asenteella. Aukkojen juomutus ja sisäkuviointi on melko huomaamatonta, mutta useamman kokeilukerran myötä löysin muutamia mukavia stimuloivia yksityiskohtia. Yllättäen tuotteen päädyssä oleva ”poistoputki” tarjoaa sekin ihan mukavan kyydin ja halutessaan lemmen soturia voi ujuttaa myös tätä kolmatta linjaa pitkin.
  Liukuvoiteen kanssa kannattaa olla maltillinen. Liiallisella käytöllä meno yltyy helposti holtittomaksi ja poikkoilevaksi, eikä Briana epäröi pullauttaessaan ”asiakkaan” jäähylle. Tuotteen puhdistaminen käy helposti vedellä ja miedolla saippualla pesten.
  Kaikkinensa tuote on mukavan aidon näköinen ja kokoinen. Masturbaattorina Briana on myös erittäin tyydyttävä.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Tyytyväinen Molemmat reijät ovat todella tiukkoja, vagina ehkä enemmän. Sisällä oleva juomutus ei ole mitenkään voimakas mutta tuntuu, sillä materiaali ei ole yhtä pehmeää kuin flesuissa. Reijät loppuvat kesken vaikka olisi keskipitkä suomalainen. Muuten aidon näköinen pillu.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Pettymys Löysin tämän itseasiassa toisen kaupan sivuilta, jossa hinta oli yli 50 euroa. Huomasin, että tältä sivulta tuotteen saa paljon edukkaampaan hintaan ja niinpä tilasin. Kauppa ja toimitus pelasi oikein hyvin, muutamassa päivässä paketti saapui noudettavaksi.
  Paketin avattuani ensimmäinen tunne oli kuitenkin lievä pettymys. Materiaali tuntui turhan jäykältä ja kovalta ja epäilin, että miten tuonne saan kaluni mahtumaan. Kyllä se sinne sitten lopulta meni, kun tarpeeksi änki ja liukkarilla lutrasi, mutta ei se miellyttävältä tuntunut. Anus-puoli ehkä hieman parempi, mutta vaikea tätä oli aidoksi tavaraksi kuvitella.
  On muuten varsin lyhyt myös tämä tuote. Terska tulee toisesta päästä ihan reilusti ulos, vaikka oma vehkeeni on kooltaan ehkä alempaa keskiluokkaa. Valitettavasti taitaa jäädä laatikkoon tämä pimpsa.
  5 1 1

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *