Doc Johnson Mood Pleaser Itsetyydytin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Doc Johnson Mood Pleaser Itsetyydytin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Doc Johnson Mood Pleaser Itsetyydytin on pehmeä ja kiihottava masturbaattori miehille. Se on valmistettu Doc Johnsonin Lifelike UR3 -materiaalista, joka jäljittelee aitoa ihoa hämäävän hyvin.

  Mood Pleaser on hoikempi ja tiukempi versio Mood Exciter -holkista, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme. Sen sisärakenne jäljittelee anaaliseksin aikaansaamia tuntemuksia. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Sivele Mood Pleaserin suuaukko liukuvoiteella ja työnny sen sisälle. Liikuttele holkkia peniksesi päällä ja purista sitä saadaksesi juuri sinulle sopivan intensiteetin.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa holkin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Suosittelemme käsittelemään holkin puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen myös seksilelun huoltojauheella, jotta sen materiaali pysyy pehmeänä ja tahmaamattomana.

  Mood Pleaser on 11,6 cm pitkä ja sen ulkohalkaisija on enintään 4,7 cm. Sisähalkaisija on 0,7-1,1 cm, joka joustaa n. 3 cm:iin asti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Antibakteerinen TPR.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 11,6 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 0,7-1,1 cm (joustaa n. 3 cm:iin asti).
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson Mood Pleaser Itsetyydytin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *