ElectraStim Jack Socket E-stim Masturbaattori -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

ElectraStim Jack Socket E-stim Masturbaattori -PALKITTU

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

107,00 €

  Kuvaus

  Nyt voit saada kinkyimmän itsetyydytyskokemuksen ikinä. ElectraStim Jack Socket E-stim Masturbaattori on maailman ensimmäinen sähköseksimasturbaattori, ja sen avulla pääset nauttimaan upeista sähköimpulsseista masturboidessasi. Varaudu todella voimakkaisiin orgasmeihin!

  Toisin kuin monet muut itsetyydytysvälineet, Jack Socket ei keskity yksinomaan ihon stimulointiin, vaan sen stimulaatio ulottuu suoraan hermoratoihin, mikä saa lihakset supistelemaan. Masturbaattorin aiheuttamat intensiiviset tuntemukset ovat yhtäaikaa sekä piinallisia että uskomattoman kiihottavia, käytitpä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi tai valtiaasi/valtiattaresi kanssa.

  Tuotteen kehittäneellä insinööritiimillä meni peräti kolme vuotta masturbaattorin kehitystyöhön, mutta lopputulos on henkeäsalpaava. Masturbaattori on avoin molemmista päistään, joten voit stimuloida itseäsi koko varren pituudelta riippumatta koostasi. Suosittelemme viemään peniksesi masturbaattorin sisälle ennen kuin käynnistät sähköimpulssit ja lisäämään intensiteettiä asteittain.

  Masturbaattorin irrotettava sisäholkki on valmistettu aidonkaltaisesta FantaFlesh-materiaalista, joka tuntuu todella pehmeältä ja luonnolliselta. Ulkopuolinen osa on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Masturbaattorin sisäsyvyys on 10 cm ja halkaisijaltaan se on n. 3,8 cm. Sähköimpulssien käyttämiseen tarvitset virtalähteen, jossa on 2 mm:n urosliitin. Verkkokaupastamme löydät mm. Mystimin ja Rimban sähköseksisetit, jotka sopivat tarkoitukseen mainiosti.

  Masturbaattorin mukana saat ElectraStimin sähköä johtavaa geeliä (60 ml) sekä näytepakkauksen vesipohjaista liukuvoidetta (7,5 ml).

  ElectraStim Jack Socket E-Stim Masturbaattori voitti ETO Awards -palkinnon innovatiivisimpana uutena tuotteena vuonna 2016.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja FantaFlesh (TPE).
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Ei.
  SISÄPITUUS: 10 cm.
  SISÄHALKAISIJA: Noin 3,8 cm.
  LIITIN: 2 mm urosliitin (ei mukana).
  YHTEENSOPIVUUS: Mm. Mystim Tension Lover, Mystin Pure Vibes, Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: ElectraStim Jack Socket E-stim Masturbaattori -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *