ElectraStim

ElectraStim on sähköiseen stimulaatioon erikoistunut seksilelumerkki. ElectraStim-tuotteet on kehitetty turvallisuutta ja laatua silmällä pitäen, joten voit huoletta antautua nauttimaan kiihottavasta sähköstimulaatiosta.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 9 tuotetta

ElectraStim sähköistää seksielämäsi

Tietoa tuotemerkistä

ElectraStim on englantilaisen Cyrex Ltd:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut suunnittelemaan, valmistamaan ja myymään erilaisia sähköseksituotteita. Emoyhtiö perustettiin jo vuonna 2001 ja sen taustalla on Andy Smith, neuromuskulaariseen stimulointiin perehtynyt insinööri. Ammatillisen taustansa pohjalta hänellä oli ainutlaatuinen näkökulma siihen, miten eroottinen sähköstimulaatio toimii ja miten estim-tuotteita kannatti lähteä suunnittelemaan ja kehittämään. Lopputuloksena oli ElectraStim, jonka tuotteita pidetään yleisesti eräinä markkinoiden parhaista sähköseksileluista.

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Englannin Hertfordshiressä. Niiden valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita komponentteja, jotta tuotteiden laadusta ja kestävyydestä voidaan mennä takuuseen. ElectraStim-tuotevalikoimasta löytyy sekä virtalähteitä, monenlaisia seksileluja, elektrodeja että erilaisia sähköseksin apuvälineitä, kuten sähköä johtavaa geeliä.

Mitä sähköseksi oikein pitää sisällään?

Sähköstimulaatiota tarjoavat seksilelut eroavat perinteisistä värisevistä ja pyörivistä seksileluista siten, että ne stimuloivat hermopäätteitä suoraan sähkösignaalien avulla, jotka saavat aikaan todella intensiivistä stimulaatiota. Kevyimmillään tuntemus muistuttaa kihelmöintiä, mutta tehokkaammilla tasoilla se voi myös tuntua kivuliaalta. Sähköstimulaatio saa aikaan lihassupistuksia, jotka voivat tuoda upean nautinnollisen ulottuvuuden muuhun seksuaaliseen kontaktiin ja saada aikaan jopa orgasmin ilman muuta stimulaatiota.

Korkeilla tehotasoilla sähköstimulaatiota käytetään yleensä osana BDSM-leikkejä, mutta kevyt estim sopii erinomaisesti myös aistillisiin leikkeihin yksin tai kumppanin kanssa. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan sähköseksiä, mutta et tiedä mistä aloittaa, valikoimastamme löydät myös aloittelijoille suunnattuja tuotteita. Jos sähköseksi on sinulle jo tuttua, kannattaa ehdottomasti tutustua ElectraStim SensaVox Power Boxiin, johon voit kytkeä erilaisia leluja ja nauttia todella monipuolisista kokemuksista.

Osta ElectraStim-tuotteet meiltä

Sinfulilta löydät laajan valikoiman laadukkaita ElectraStim-sähköseksileluja, jossa on valinnanvaraa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. On hyvä pitää mielessä, etteivät sähköseksiin suunnitellut tuotteet ole lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettuja, mutta ElectraStimin ollessa kyseessä ne silti noudattavat samoja turvallisuusperiaatteita.

Tutustu aina laitteiden käyttöohjeisiin perusteellisesti ennen niiden käyttöönottoa. Lisäksi on pidettävä mielessä se, että sähköseksileluja ei saa käyttää vyötärön yläpuolisille alueille eikä silloin, jos iho on ärtynyt tai tulehtunut. Sähköseksilaitteet eivät myöskään sovellu raskaana oleville tai epilepsiaa tai minkäänlaista sydänsairautta sairastaville.

Oikein käytettyinä sähköseksilelut ovat turvallisia ja monien mielestä myös äärimmäisen kiihottavia. Löydä valikoimastamme juuri sinua eniten kutkuttavat tuotteet ja klikkaa ne kotiin markkinoiden parhaisiin hintoihin. Jos valinnan tekeminen osoittautuu vaikeaksi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi