ElectraStim Sähköpenisrenkaat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

ElectraStim Sähköpenisrenkaat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

52,90 €

  Kuvaus

  ElectraStim Sähköpenisrenkaat kytketään erikseen hankittavaan virtalähteeseen, minkä jälkeen ne välittävät kiihottavia sähköimpulsseja peniksellesi.

  Aseta yksi rengas peniksesi tyveen ja toinen kivestesi ympärille ja kiristä molemmat sopivalle kireydelle. Renkaat on valmistettu kumista, joten ne joustavat. Kytke sähkösetin johdot penisrenkaisiin, käynnistä virta ja nauti stimuloivista sähköimpulsseista.

  Nämä kaksi sähköpenisrengasta ovat unipolaarisia, joten kytke yhteen penisrenkaaseen vain yksi johto. Älä siis kytke yhteen penisrenkaaseen kahta johtoa.

  Penisrenkaat ovat säädettäviä, joten ne sopivat suurimmalle osalle miehistä. Niiden suurin mahdollinen halkaisija on 7 cm.

  Huomioithan, että penisrenkaat ovat yhteensopivia mm. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin, Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin ja Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa, jotka on saatavilla verkkokaupastamme.

  Jos sinulla on jo hankittuna sähköseksisetti, siinä tulee olla 2 mm:n urosliitin, jotta se on yhteensopiva penisrenkaiden kanssa. Jos et ole varma yhteensopivuudesta, ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kumi.
  KOKO: Maksimihalkaisija 7 cm.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
  LIITIN: 2 mm:n naarasliitin.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: ElectraStim Sähköpenisrenkaat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *