Fairy Mini Ladattava Hieromasauva
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva
39,90 €
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  1
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  2
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  3
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  4
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  5
Fairy Mini Ladattava Hieromasauva  6

Fairy Mini Ladattava Hieromasauva

4.1 (3)
39,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fairy Mini Ladattava Hieromasauva on erittäin tehokas mutta pienikokoinen Magic Wand ‑vibraattori, joka ei pyri olemaan huomaamaton tai hiljainen. Magic Wand -hieromasauvat keskittyvät nimenomaan värinätehoon, eikä Fairy Mini ole poikkeus.

Fairy Minin pieni, pyöreä pää stimuloi todella tehokkaasti, käytitpä sitä mihin osaan vartaloa tahansa. Pienestä koostaan huolimatta se on niin tehokas, että sitä voi käyttää myös vartalohierontaan. Sen "kaula" on joustava ja taipuisa, joten yllät sillä helposti hankalampiinkin kulmiin.

Fairy Mini kuuluu Magic Wand -vibraattorien tuoteperheeseen, joka on tuttu mm. Sinkkuelämää-sarjasta.

Vibraattoria on helppo käsitellä. Säädät sen portaatonta värinää varressa olevalla kierresäätimellä, joten juuri sinulle parhaiten sopiva värinätaso on helppo löytää.

Fairy Mini on ladattava mukana tulevalla laturilla, joten paristoista ei tarvitse huolehtia. 60 minuutin latauksella saat 20-30 minuuttia silkkaa nautintoa.

Suosittelemme käyttämään Fairy Minin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Fairy Mini ei ole vesitiivis, joten puhdistat sen käytön jälkeen helpoiten kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: Laadukas muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 20 cm.
HALKAISIJA: 4,5 cm.
VESITIIVIS: Ei.
AKKU: Ladattava litium.
VÄRINÄTASOT: Portaaton.
ÄÄNITASO: Keskitasoa voimakkaampi.
SÄÄDIN: 1 kierresäädin.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 11174.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Hyvä vehje

Yleisarvosana tuotteelle on 10. Materiaali ja laatu hyvät. Värinä on hyvä, yhdellä säätönapilla saa valita voimakkuuden, joka tekee tuotteesta helppokäyttöisen, en niinkään välitä tuotteista joissa monia eri värinärytmejä. Sopiva ääninen, ei liian kova. Orgasmi taattu, monia peräkkäin. :) Lue lisää

-
5 5 1
Ääni yllätti!

Olen ennenkin hankkinut leluja, joiden äänekyyttä on kritisoitu, mutta tämän ääni jo häiritsee minuakin, niinkin paljon että oma leikki kärsii. Kuulostaa miltei, että joku kiristys olisi löysässä, kun pelkkä kulman vaihtaminen saattaa muuttaa pärinän voimakkuutta. Plussaa kuitenkin siitä miten tämä taikasauva on niin kovinsöpö ja tehot yllätti itsenikin. Lue lisää

-
5 3 1
Vahva suositus

Olen käyttänyt jo pitkään Fairy Miniä ja se on mielestäni paras klitoriskiihotin. Olen aiemmin käyttänyt myös sitä pienintä eli Pocket Miniä ja suurempaa verkkovirralla toimivaa Fairya, mutta tämä on siis paras. En saa helposti orgasmia, mutta tällä saan takuuvarmasti. Ainoa huono puoli on se, että muutaman sadan käytönjälkeen on enää mahdoton ladata sauvaa. Laturi ei enää lataa tuotetta. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi