Fairy Original Hieromasauva

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fairy Original Hieromasauva

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Etsitkö vibraattoria, joka saa sinut orgasmiin joka ikinen kerta? Fairy Original on kiistatta markkinoiden voimakkain vibraattori. Sen tehokkuus on vertaansa vailla.

  Fairy Original toimii verkkovirralla, mikä mahdollistaa todella voimakkaan ja nautinnollisen värinän. Vibraattori on niin tehokas, että se sopii hyvin myös vartalohierontaan.

  Fairy Original on valmistettu laadukkaasta kovamuovista ja se stimuloi sinua laajalta alueelta joustavalla päällään. Suosittelemme, että käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta nautinnon maksimoimiseksi. Säädät sen portaatonta värinää varressa olevan säätimen avulla.

  Fairy Original on versio Sinkkuelämää-sarjastakin tutusta Magic Wandista. Voit käyttää sitä yksin tai kumppanisi kanssa joko aistilliseen hierontaan tai osana esileikkiä.

  Fairy Original ei ole vesitiivis, joten huolehdithan, ettei se kastu. Voit puhdistaa sen käytön jälkeen kostutetulla kankaalla.

  Näin voimakasta värinää ei saa aikaan ilman melua, joten tämä lelu ei sovellu hiljaiseen toimintaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 32 cm, johto 188 cm.
  HALKAISIJA: 5,5 cm.
  VESITIIVIS: Ei.
  VÄRINÄTASOT: Portaaton.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa voimakkaampi.
  SÄÄDIN: 1.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tehopakkaus Tätä sauvaa voisi kuvailla ihan vaan yhdellä sanalla ja se on tehokas. Sauva antaa kokonaisvaltaisen värinän jo ihan alimmilla tehoilla ja orgasmi on taattu. Kiva käyttää sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa.

  Pidän kovasti portaattomasta rullasäätimestä, sillä sen avulla tehoja on helpompi säädellä kuin nappeja painelemalla. Fairy on ihanan kookas, mutta ei kuitenkaan liian suuri ja painava käsiteltäväksi.

  Ainoa miinus sauvan pään urista, sileän puhdistaminen olisi helpompaa. Pää on kuitenkin kaikin puolin mukavan tuntuinen, joten suosittelen sauvaa lämpimästi. Sauva tuntuu laadukkaalta ja kestävältä. Verkkovirtajohto on ihan sopivan pituinen.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Luottolaite jo monta vuotta Ostin tämän Fairyn jo vuonna 2014 ja vieläkin toimii täysin moitteetta. Aivan ehdoton lemppari kaikista seksileluistani. Varma orgasmin saanti, jopa useampikin yleensä peräkkäin. Laite on hieman kovaääninen , mutta eipä se ole menoa tuntunut haittaavan.
  Miinusta laitteen pään urista joihin helposti kerääntyy likaa, joten putsaaminen on hieman työläämpää kuin tasapintaisella wandilla.
  Portaaton nopeudensäätö plussaa, ei tarvitse nappeja naputella ja saa juuri sellaisen nopeuden kuin tykkää. Tällä on tullut kyllä leikittyä jo usean vuoden yksinään ja yhdessä miehen kanssa, ja myös mies on tällä laitteella saanut orgasmeja voimakkaasta tärinästä johtuen, joten kelpo tuote ja jokaisella naisella pitäisi tällainen kaapistansa löytyä! :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Orgasmitakuu naiselle Hyvä ja tehokas laite, kaikin puolin.
  Näyttäisi olevan laadukkaasti valmistettukin.
  Helppo käyttää ja nopudensäätö toimii hyvin.
  Voi suositella sinkuille ja pareille.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Nopean orkun laite Minulla on ollut Fairy käytössä vajaan vuoden. Välillä aktiivisemmin, välillä harvemmin. Yllätyin siitä, kuinka helposti laitteella saa orgasmin. Tavallisesti muutamassa minuutissa jos on yhtään sillä tuulella jo valmiiksi. Jos ei ole valmiiksi sillä tuulella on liukkarin käyttö ehdoton vaatimus, sen verran järeä vehje kuitenkin on. Ensimmäinen orkku tulee helposti ja toinenkin vielä suhteellisen helposti. Pidän siitä ettei tarvitse kikkailla paristojen kanssa ja voimakkuudensäädin on nopea ja helppo rulla.

  Miinusta tulee siitä, että hieromapää on kovamuovia. Se voisi olla jotain mukavampaakin materiaalia. Lisäksi urat päässä hankaloittavat puhdistamista, varsinkin kun laite ei ole edes roiskekestävä. Pienillä tehoilla värinän surina ei suuremmin kuulu, mutta kun tehot laittaa täysille mietiyttää kuuluuko se paperiseinäisessä kerrostalossa naapuriin. Fairy on myös sen verran painava, että kun sitä käsittelee pidemmän aikaa alkaa käsi väsyä.

  Kaiken kaikkiaan kyseessä on helppokäyttöinen laite, joka antaa varman orgasmin nopeasti ja varmasti. Omaan makuun rullasäädin on helpompi kuin napin naksuttelu. Sitten kun Fairysta aika jättää vaihdan sellaiseen jossa on pehmeä pää ja sileä pää mukavuuden ja puhdistamisen takia. Näistä huolimatta tätä voi suositella. Luotettava kumppani.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fairy Original Hieromasauva

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: