Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension Penisholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension Penisholkki

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension -penisholkin avulla saat 2,5 cm lisää pituutta ja 33% lisää paksuutta penikseesi. Se myös vahvistaa erektiotasi.

  Holkki on helppokäyttöinen ja se sekä näyttää että tuntuu erittäin realistiselta. Holkki on valmistettu joustavasta FantaFlesh-materiaalista, ja ennen käyttöä sen voi katkaista saksilla sopivan mittaiseksi, joten se sopii miltei kaikenkokoisille miehille.

  Suosittelemme käyttämään sen kanssa liukuvoidetta, jotta holkin käyttö on mahdollisimman miellyttävää molemmille osapuolille.

  Lisäksi suosittelemme käsittelemään holkin sisä- ja ulkopinnan ajoittain realistisille materiaaleille tarkoitetulla huoltojauheella, joka auttaa sitä säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

  Tiedot

  MATERIAALI: FantaFlesh.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT:
  - Pituus: 17,5 cm.
  - Halkaisija: 4 cm (leveimmillään).
  - Syvyys: 12,5 cm.
  - Sisähalkaisija: 2,5 cm.
  KIELI: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Huonot tuotekuvat Tuotetta ei vielä testattu mutta sellainen vinkin tynkä että olisi erittäin suotavaa jos tuotekuvat vastaisi edes tuotetta itseään. Tuote ei visuaalisesti todellakaan ole tämän näköinen. Mutta katsotaan nyt kun keretään onko tästä mihinkään. Lievästi pettynyt tähän nyky malliin miten asioita hoidetaan. Eipä varmaan olisi kovin hankalaa kuvata oikeita tuotekuvia tuotteista eikä vain sokeasti luottaa valmistajan antamiin kuviin. Laitan nyt toistaiseksi kaikkii kohtiin vain yhdet tähdet koska tuotetta tosiaan ei ole päästy vielä ajamaan.
  5 1 1

  Olet antamassa arviosi: Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension Penisholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *