Suurempi Penis

Seksilelujen valikoimassamme on useita tuotteita, jotka auttavat sinua kasvattamaan varustustasi. Otathan huomioon, että penispumppu voi kasvattaa penistäsi vain väliaikaisesti. Pysyvästi suurempi penis on mahdollista saavuttaa erilaisten peniksenpidentäjien avulla.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Ominaisuudet
Hollow (2)
Kauko-ohjattava (1)
Ladattava (2)
Paristokäyttöinen (8)
Realistic (22)
Säädettävä (7)
Vacuum Function (30)
Vesitiivis (1)
Vibrating (6)
Materiaali
ABS-muovi (16)
Akryyli (2)
Alumiini (1)
Metalli (1)
Muovi (3)
Polykarbonaatti (10)
PVC (2)
Ruostumaton teräs (3)
Silikoni (4)
TPE (13)
TPR (6)
Tuotemerkki
Andromedical (2)
baseks (2)
Bathmate (11)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
Doc Johnson (1)
expired_Xl Sucker (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (7)
Jes-Extender (3)
LoveBotz (1)
Loving Joy (2)
Male Edge (3)
Master Series (2)
Medintim (1)
Mr. Membr (3)
Oxballs (3)
PDX Elite (1)
PDX Male (1)
Perfect Fit (6)
Pump Worx (8)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Size Matters (5)
Sono (1)
Tom of Finland (1)
Vixen Creations (5)
Weapons of Ass Destruction (2)
XLsucker (3)
You2Toys (7)
Näytä kaikki 92 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 92 tuotteesta
Näytä lisää

Suurempi penis on toteutettavissa oleva haave

Miksi suurempi penis?

Monilla miehillä on salainen toive suuremmasta peniksestä. Siinä ei ole mitään kummallista, väärää tai hävettävää, mutta toisaalta se ei myöskään ole asia, josta puhutaan useinkaan ääneen. Voi olla monia syitä siihen, miksi mies kaipaa itselleen suurempaa penistä, mutta usein taustalla on toive siitä, että haluaa tyydyttää kumppaninsa makuuhuoneen puolella. Ajatus kookkaamman varustuksen paremmuudesta elää sitkeästi edelleen, vaikka hyvin harva on oikeasti sitä mieltä, että se pitää paikkansa. Silti peniksen koko voi olla vahvasti liitoksissa miehen itsetuntoon, ja joillekin suurempi penis tarkoittaa myös itsensä arvostamista enemmän. Tärkeintä on se, että mietit huolellisesti niitä syitä, miksi haluat kasvattaa varustuksesi kokoa, jotta voit valita sinulle sopivimman tavan lähestyä asiaa.

Sinfulilta on saatavilla monenlaisia tuotteita, joita käyttämällä penistä voi kasvattaa joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Kaikki tuotteemme valitaan laatua, turvallisuutta ja käytettävyyttä silmällä pitäen, sillä nämä asiat ovat erityisen tärkeitä silloin, kun on kyse intiimialueilla käytettävistä tuotteista. Niinpä meiltä voit hankkia ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka ovat turvallisia sinulle ja vartalollesi.

Peniksen pidentimellä pysyvät tulokset

Kun peniksen pidentimet tulivat ensimmäistä kertaa markkinoille, ne otettiin vastaan terveellä skeptisyydellä. Niin lääkärit, tutkijat kuin tavalliset kansalaisetkin kyseenalaistivat sen, onko ylipäänsä mahdollista saavuttaa suurempi penis pidentimen avulla. Pitkän väännön jälkeen on kuitenkin saavutettu konsensus sen suhteen, että peniksen suurentaminen pidentimen avulla on kuin onkin mahdollista. Se ei ole kuitenkaan helppoa, etenkään jos haluat pysyvän tuloksen, sillä se vaatii paljon aikaa ja vaivannäköä. Lisäksi markkinoilla on suuri määrä tuoteväärennöksiä, joten kannattaa olla tarkkana sen suhteen, mistä pidentimensä ostaa.

Valikoimastamme löydät laadukkaita peniksen pidentimiä tunnetuilta ja hyväksi havaituilta tuotemerkeiltä, kuten Andropenis, Jes Extender ja Male Edge. Niiden avulla on mahdollista saavuttaa suurempi penis pysyvin tuloksin. Pidennin on laite, jota pidetään päällä päivittäin pitkällä aikavälillä, jolloin se venyttää penistä pikkuhiljaa saaden aikaan solujen jakaantumista ja sitä kautta peniksen kasvua. Prosessi ei ole kivuton, mutta sen tulokset on kliinisesti todistettu.

Suurenna penistäsi väliaikaisesti muilla tavoilla

Jos kuulut niiden miesten joukkoon, joilla ei sinänsä ole ongelmaa luonnollisen peniskokonsa kanssa, mutta jotka kokevat, että voisi olla hauskaa yllättää kumppani uudella kokemuksella aina silloin tällöin, tarjolla on muita vaihtoehtoja. Kasvata erektion kokoa yhden illan ajaksi tai nauti erityisen miellyttävästä itsetyydytyskokemuksesta, jonka ohella pääset kokemaan myös sen, miltä suurempi penis tuntuu. Peniksen kokoon vaikuttavat tuotteet voi jakaa karkeasti kolmeen kategoriaan: peniksen pidentäjät, penispumput sekä penisholkit. Jos tähtäimessä ei ole pysyvät tulokset, kannattaa tutustua kahteen jälkimmäiseen.

Pumpun avulla peniksen kasvattaminen käy nopeasti ja helposti. Alipaine pitää huolen siitä, että veri pakkautuu penikseen, jolloin erektiosta tulee kookkaampi, tukevampi ja tuntoherkempi. Osa pumpuista toimii ilmalla, mutta esim. Bathmatelta löytyy vedellä toimivia pumppuja. Lopputuloksesta on iloa sekä sinulle itsellesi että kumppanillesi. Penisholkki puolestaan puetaan peniksen päälle kondomin tavoin, jolloin se puristaa sitä kevyesti tukien erektiota - eli siis se toimii siinä suhteessa penisrenkaan tavoin. Holkista riippuen se voi pidentää ja paksuntaa erektiota, ja joissain tuotteissa on myös erilaisia nautintoa lisääviä nystyröitä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi