Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension Kivesrenkaalla 5 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension Kivesrenkaalla 5 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Haluatko tarjota kumppanillesi entistä enemmän stimulaatiota pidemmällä ja paksummalla erektiolla?

  Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension Kivesrenkaalla pidentää erektiotasi peräti 5,1 cm ja antaa sinulle 33 % lisäpaksuutta.

  Holkki on helppo asettaa erektiossa olevan peniksen päälle, minkä jälkeen viet sen tyvessä olevan renkaan kivestesi ympärille. Kivesrengas pitää holkin hyvin paikallaan ja tarjoaa kiihottavaa kiristyksen tunnetta. Holkki istuu tiiviisti peniksen päällä tarjoten sinulle pitkäkestoisemman erektion.

  Penisholkki on valmistettu luonnolliselta tuntuvasta ja näyttävästä Fanta Flesh -materiaalista, jossa on selkeästi erottuva terska ja varren suonet.

  Joustava holkki sopii useimmille miehille. Kokonsa puolesta se soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

  Tiedot

  MATERIAALI: Fanta Flesh TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT:
  - Pituus: 19,5 cm.
  - Halkaisija: 4,5 cm (leveimmillään).
  - Syvyys: 13 cm.
  - Sisähalkaisija: 2,5 cm.
  KIELI: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  5☆ Erittäin toimiva lisämauste sänkyyn. Tuo kivasti lisää pituutta ja paksuutta. Luonnollisen tuntuisen materiaalin johdosta tuntuma ei eroa juuri aidosta eikä vie mieheltä tuntumaa pois lisää vain kestoa. Istuu melko hyvin. Liukkaria molemmin puolin ja menoksi.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mukavuus ja istuvuus
  Fantasy x-tensions Kiinnostuimme vaimoni kanssa fantasy x-tensions tuotteesta. Tuote istuu melko hyvin keskikokoiseen suomalaiseen vehkeeseen, ja pituus on molempia ajatellen juuri passeli. Kivesrengas ei tuota ylimääräistä mielihyvää, mutta pitää tuotteen ehkä paremmin paikoillaan ja antaa turvallisuuden tuntua. Tuotteen pää näyttää ensivilkaisulta todella isolta. Vaimo joutui ottamaan pari rohkaisuryyppyä ennen ensimmäistä kokeilua. Liukkarin kanssa homma kuitenkin toimii. Tuotteessa on hieman erikoinen tuoksu, joka ei lähde pesemällä. Tämä ei kuitenkaan ole kovin häiritsevä tekijä, paitsi ehkä henkilöille, jotka ovat herkkiä tuoksuille. Veikkaisin kuitenkin, että muissa vastaavissa tuotteissa on sama tuoksuongelma. Tuotteen paikoilleenlaittoon tarvitsee liukkaria pullosta tai naisen omaa luontaista liukkaria. Parin kokeilukerran jälkeen olemme molemmat tyytyväisiä tuotteeseen
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension Kivesrenkaalla 5 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *