Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit
Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit
SÄÄSTÄ 37%
79,99 €
SÄÄSTÄ 37%
Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

4.9 (1)
129,00 € 79,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit tarjoaa sähköistä stimulaatiota sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Settiin kuuluu ihoon kiinnitettäviä elektrodeja, nänninipistimet, dildo-osa, sekä miehille tarkoitettu siveysvyö, joihin voi johtaa sähköimpulsseja mukana tulevan virtalähteen avulla.

Jos et ole aiemmin kokeillut sähköstimulaatiota, suosittelemme aloittamaan elektrodeilla. Sen jälkeen voit kokeilla nänninipistimiä ja siveysvyötä, ja vasta lopuksi dildo-osaa. Näin etenet asteittain kevyemmästä voimakkaampaan stimulaatioon ja opit tuntemaan sekä laitteiston että omat rajasi.

Elektrodit kiinnittyvät itsestään ja niitä voi käyttää useita kertoja. Niitä voi käyttää myös rentouttamaan lihaksia. Virtalähteeseen on ohjelmoitu erilaisia ohjelmia, jotka on tarkoitettu eri lihasryhmille.

Aseta elektrodit haluamiisi vartalon kohtiin ja valitse sitten yli 100 erilaisesta virtalähteen asetuksesta itsellesi mieluisin. Impulssit vaihtelevat hellistä hyvinkin voimakkaisiin.

15 minuutin käytön jälkeen virtalähde lopettaa sähkövirran tuottamisen automaattisesti, jotta vältyt liialta stimulaatiolta.

Deluxe Shock Therapy -setti on pakattu tyylikkääseen matkasalkkuun, jossa otat sen näppärästi mukaan minne tahansa. Lisäksi saat silmäsiteen, jota voit käyttää leikkiessäsi kumppanisi kanssa.

Tutustu käyttöohjeeseen huolellisesti ennen laitteiden käyttöönottoa.

Tiedot

MATERIAALI: ABS-muovi, vinyyli, metalli, satiini ja nahka.
SISÄLTÄÄ: Virtalähteen, johdot, 4 elektrodia, nänninipistimet, siveysvyön, dildo-osan ja silmäsiteen.
KÄYTTÖRAJOITUS: Ei saa käyttää vedessä.
PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
Huom! Yhteensopiva muiden Fetish Fantasy Shock Therapy -sähköseksituotteiden kanssa.

TUOTENUMERO: 14987.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Todellakin ..

Hyödyllinen säilytyspussi, helppokäyttöinen ja hyvä, erilaisia toimintoja ja mahdollisuus lisätä voimaa hitaasti. Olen hieman pettynyt nipistimien laatuun, mutta muut tuotteet olivat hyvälaatuisia. Olin hieman huolissani, että iskut olisivat liian lieviä, mutta voimaa on mahdollista lisätä melkoisesti. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi