Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo 32 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo 32 cm
 • Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo 32 cm

Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo 32 cm

Saatavilla 24.8.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

52,90 €

  Kuvaus

  Kaipaatko vieläkin täyttävämpää?

  Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo tarjoaa aivan huikean täyttävää anaalistimulaatiota.

  Aseta valtaisa vinyylidildo paikalleen ja päätä sitten itse, kuinka suureksi haluat sen pumpata. Dildossa on kiinni näppärästi käteen sopiva pumppupallo.

  Voit myös antaa pumpun kumppanisi käsiin ja jättäytyä hänen mielikuvituksensa armoille osana kiihottavaa dominanssileikkiä.

  Dildon pituus on huikeat 32 cm ja sen halkaisija on 7-8 cm ennen pumppausta, joten kyse on todella suuresta dildosta. Suosittelemmekin sitä ensisijaisesti erittäin kokeneille käyttäjille, joille miltei mikään ei riitä.

  Mega Ass Blasterin voi täyttää miltei kaksinkertaiseksi. Siinä on kuitenkin nk. quick-release ‑venttiili, jolla sen saa tyhjennettyä nopeasti käytön jälkeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Vinyyli.
  PITUUS: 32 cm, josta 27 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 7-8 cm ennen pumppausta.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Voisi olla jäykempi Tilasin tämän tuotteen toisella paikkakunnalla asuvalle naisystävälleni, koska hän haluaa avata anustaan kunnolla tuollaisella isolla pumpattavalla dildolla. Tämä oli siis hänen valintansa ja toiveensa, jonka toteutin. Ikävä kyllä vielä on vaikea antaa kattavaa arvostelua, koska dildo on niin löysää materiaalia, että anusta täytyy ensin avata jollain toisella välineellä paljon lisää jotta tämän saa sisään. Tähän asti hän on käyttänyt isokokoista anustappia, ja ihan mukavasti avaaminen on jo edistynytkin. Mutta vielä ei auta edes tuon dildon rullaaminen pitkittäin, koska on tosiaan niin löysää materiaalia. En tiedä onnistuuko tuon saaminen sisään milloin, hän odottaa sitä kyllä kovasti, jotta saisi tuntea tuon pumpattuna sisällään. Luulen, että isokokoisena naisena hän ei kuitenkaan tuota itse sisäänsä tule saamaan, vaan tarvitsee siinä toisen apua. Kiihottava tuotteena, mutta koska kokeilemaan ei ole kunnolla päässyt, siksi tähtiä vain tuon verran.
  5 2 1

  Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Pumpattava Mega Ass Blaster Dildo 32 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *