Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori - TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori - TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

52,90 €

49,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight Flight on uudelleen suunniteltu tuotesarja, jonka tuotteet ovat muotoilultaan kapeampia, tiukempia ja kaiken kaikkiaan hitusen hienostuneempia kuin standardimalliset Fleshlightit - nuo maailman suosituimmat itsetyydytysvälineet.

  Pilot-mallin sisäholkki on valmistettu samasta Real Feel Super Skin -materiaalista kuin muissakin Fleshlighteissa, mutta se on läpinäkyvä. Holkin sisärakenne muodostuu stimuloivista juomuista ja nystyröistä.

  Holkin suuaukko on muotoilultaan neutraali ja sen halkaisija on vain 1,3 cm, joten se on ihanan tiukka ja uskomattoman stimuloiva.

  Fleshlight Flight -tuotteiden pohjassa on kierrekorkki (kuten tavallisissakin Fleshlighteissa), jonka avulla voit muodostaa sen sisälle kiihottavasti imuttavan alipaineen. Mitä tiukemmalle sen kierrät, sitä voimakkaammin alipaine imuttaa sinua.

  Syyskuussa 2012 Flight voitti AVN-palkinnon vuoden "parhaana seksileluna miehille".

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel Super Skin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  KUOREN VÄRI: Musta.
  HOLKIN VÄRI: Läpinäkyvä.
  PITUUS: 20 cm.
  SISÄPITUUS: 16,5 cm.
  AUKON HALKAISIJA: 1,3 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pettämätön Jokusen käyttökerran jälkeen todettu yhdeksi parhaimmaksi sijoitukseksi ikinä. Pehmeän materiaalin ja nystyjen avulla tuntuma on saatu niin aidon tuntuiseksi kun lelusta on mahdollista saada. Toimii lähes kaikille ja kaiken kokoisille, paineen säädön ansiosta saa asetettua melkein liiankin tiukaksi jopa keskiverto mitoissa olevalle. Ja säätö on helppoa oli tottunut minkälaiseen tiukkuuteen tahansa.
  Tuottaa niin voimakkaan stimulaation ja kovan laukeamisen, ettei käden käyttäminen käy enää edes mielessä.

  Liukkaria kuluu joka käyttökerta jonkin verran, joten sitä kannattaa varata mukaan runsaasti. Toinen mistä kannattaa hiukan maksaa, on huoltojauhe jonka ansiosta lelu pysyy pesujen jälkeen hyvässä kunnossa ja aina käytettäessä tuntuu kuin uudelta.

  Yhtäkään negatiivista asiaa lelusta ei löydä. Pakkohankinta.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kannattaa ihan kenelle tahansa miehelle! Itselläni on ollut kyseinen Fleshlight jo pari vuotta joten päätin tulla tänne suosittelemaan.
  Ensinnäkin jokaisen miehen kaapista pitäisi löytyä Fleshlight, ne ovat mielestäni maailman parhaita miesten leluja. Tavalliset Fleshlightit vain ovat hieman isoja, mutta Flight-malli ratkaisee sen ongelman.
  Flight on tavallista mallistoa pienempi kaikinpuolin, mikä tekee siitä helpon kuljettaa mukana vaikka matkoilla tai piilottaa kaapin perälle. Pienempi koko tekee Flightista myös normaaleja malleja tiukemman, mikä on minusta vain hyvä asia. Jos on erityisen isokaluinen kaveri niin Flight voi olla jopa hankala käyttää, mutta kyllä liukasteella sinne menee minkä tahansa kokoinen kalu.
  Kaikki Fleshlightit ovat siitä hyviä, että ne on helppo pestä. Sisäosan saa ulos kuoresta ja reikä menee läpi asti, joten vettä pystyy päästämään paineella suoraan läpi. Ympäri sisäosaa ei pysty kääntämään, mutta ei ole tarpeenkaan.
  Flightin ja kaikkien Fleshlightin kirkkaiden sleevien (englanniksi tuo pehmeä sisäosa on sleeve) ainoa huono puoli on, että ne muuttuvat todella tahmeiksi ja tarttuviksi ilman talkkia. Fleshlight myöntää ongelman itsekin, mutta asialle ei kai voi tehdä oikein mitään. Onneksi talkki on halpaa ja sitä saa kaupoista.
  Laukeamisessa ei todellakaan mene kuin pari minuuttia, jos oikein päästää menemään. Fleshlight sopii myös leikkiin parin kanssa, jolloin partneri voi kiusoitella ja hallita orgasmia.
  Hankkikaa kaikki ihmeessä Fleshlight Flight!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  WHOOOAAAA Miten voi olla, että tämä ei ole vakiovaruste jokaiselle miehelle?!
  Herravarjele etten ole ikinä aiemmin tullut niin nopeasti tai rajusti yksin! Kuvittele parasta seksiä mitä ikinä olet harrastanut ja sitten vielä vähän parempaa. Jep, it's THAT GOOD!

  Ostin myös fleshlight washin ja huoltojauhetta lisäksi, mikä osoittautui hyväksi ideaksi, jotta tästä saa kaiken irti myös tulevaisuudessa. Pehmeän sisäosan voi irrottaa, joten se on helppo huuhdella ja sitten vaan suihkaistaan vähän washia perään. Näppärää kuin mikä.

  Aion todellakin laajentaa kokoelmaa vielä entisestään jossain vaiheessa ja voin suositella tätä tuotetta KAIKILLE miehille, koska tätä parempaa on vaikea kuvitella.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Toimii Materiaalit hyviä, melko tiukka.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Takuuvarma tyydytys Ostin kyseisen tuotteen ensimmäiseksi lelukseni aluksi epäröin ja kaduin ostosta kun oli mukamas niin kallis, mutta mieli muuttui heti ensi ajokerran jälkeen. Ei siihen montaa minuuttia tarvittu kun olin saavuttanut huipun. Ainut miinus tässä on se jotta kun peset tämän niin jää helpodti tahmeaksi. Enää en kadu ostosta yhtään voittaa normi käden aiva sata nolla
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori - TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *