Miesten Itsetyydytys­välineet

Miesten itsetyydytysvälineistä löytyy monia todella innovatiivisia seksileluja. Löydä suosikkisi monien palkittujen ja testejä voittaneiden seksilelujen joukosta. Täältä löydät niin aidonkaltaiset seksinuket, tekovaginat, masturbaattorit kuin tehokkaasti värisevät penisvibraattoritkin sekä paljon muuta soolonautintojesi piristämiseksi.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Ominaisuudet
Hollow (19)
Inflatable (8)
Kauko-ohjattava (22)
Ladattava (88)
Lämpötoiminto (12)
Matkalukko (7)
Paristokäyttöinen (31)
Realistic (107)
Säädettävä (10)
Sovelluksella ohjattava (18)
Splashproof (8)
Squirting (1)
Suction Cup (9)
Thrusting Function (12)
Vacuum Function (71)
Vesitiivis (63)
Vibrating (111)
Virtual Reality App (3)
Materiaali
ABS-muovi (21)
Elastomeeri (33)
Hydro Active TPE (1)
Kumi (1)
Metalli (1)
Polyesteri (1)
Polyetyleeni (3)
PVC (9)
Silikoni (58)
TPE (242)
TPR (50)
Vinyyli (1)
Tuotemerkki
Arcwave (4)
Autoblow (5)
B Swish (1)
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (4)
Classix (1)
Dansex (3)
Doc Johnson (20)
Dorcel (3)
expired_Tracy's Dog (1)
Fist It (1)
Fleshlight (54)
Fun Factory (4)
Hot Octopuss (6)
Hustler (2)
Jesse Jane (3)
Kiiroo (9)
Kokos (1)
LELO (2)
Leten (2)
LoveBotz (6)
Lovense (3)
Loving Joy (2)
Malesation (1)
Man.Wand (1)
Meiki (1)
Mr. Membr (26)
Myhixel (1)
MYHIXEL (2)
Mystim (6)
Nalone (1)
NextGen Dolls (1)
Nexus (1)
NMC (4)
NS Novelties (1)
Orctan (1)
OTOUCH (1)
Palm-Tec (1)
PDX Elite (18)
PDX Male (3)
PDX Plus (5)
Perfect Fit (2)
Pipedream Extreme Toyz (15)
Private Tube (2)
Rends (4)
Romp (2)
Satisfyer (12)
Screaming O (1)
Seven Creations (1)
SexFlesh (1)
Shots Toys (5)
Sinful (17)
Sir Richard's Control (3)
SLT (2)
Sono (1)
Spider (2)
Suck-O-Mat (2)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
TENGA (115)
The Handy (1)
Topco (4)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Ultimate Fantasy Doll (5)
Wand Essentials (1)
You2Toys (14)
Näytä kaikki 454 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 454 tuotteesta
Näytä lisää

Miesten itsetyydytysvälineet tekevät soolohetkistäsi vieläkin parempia

Miehille on tarjolla monenlaisia itsetyydytysvälineitä

Voimme varmasti olla samaa mieltä siitä, että seksi kumppanin kanssa on ihana kokemus. Mutta hyvää itsetyydytyskokemusta ei suinkaan kannata väheksyä, sillä sen avulla pääsee toteuttamaan aivan eri puolta omasta seksuaalisuudestaan, eikä seksi kumppanin kanssa aina ole mahdollista tai edes toivottua. Viime vuosien aikana miesten itsetyydytysvälineet ovat kasvattaneet jatkuvasti suosiotaan ja markkinoille on tullut yhä laadukkaampia ja jännittävämpiä tuotteita. Se tarkoittaa myös sitä, että huonolaatuisten, epähygieenisten lelujen aika alkaa onneksi olla ohi, ja nykyään miehillekin löytyy monenlaisia innovatiivisia itsetyydytysvälineitä, joista valita.

Saatavilla on toki myös monenlaisia luonnollisista materiaaleista valmistettuja keinovaginoita ja -anuksia sekä suuseksiä simuloivia suihinottokoneita, joten klassikkoja ei missään tapauksessa ole unohdettu. Esimerkiksi Fleshlight Girlsit ovat vuodesta toiseen yksiä suosituimmista tuotesarjoista miehille. Niiden lisäksi vanhat kunnon puhallettavat seksinuket ovat yhä edelleen suosittuja, mutta niiden laatu on parantunut vuosien varrella. Miesten itsetyydytysvälineistä löytyy myös erilaisia penisvibraattoreita, VR-seksileluja ja masturbaattoreita, jotka tarjoavat värinää, työntöliikkeitä ja muita nautinnollisia tapoja kiihottaa penistä. Eikä eturauhasleluja ja muita anaalituotteita kannata unohtaa, sillä miehille niistä on aivan erityisen paljon iloa.

Millainen seksilelu sopii parhaiten juuri sinulle?

Jokaisella meistä on omanlaisemme anatomia ja erilaiset mieltymykset, joten yksiselitteistä vastausta siihen, mikä seksilelu juuri sinun kannattaisi valita, ei ole helppoa antaa. Toisaalta markkinoilta löytyy niin monenlaisia tuotteita, että tuoteviidakossa voi olla vaikeaa navigoida. Kannattaakin ihan aluksi miettiä omia mieltymyksiä, eli millaisesta koskettelusta nautit, mistä fantasioit ja mitkä ovat niitä erogeenisiä alueita, joista saat eniten nautintoa. Millainen itsetyydytin sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi? Miten erilaisia tuotteita käytetään, ja millainen liukuvoide sopii yhteen minkäkin laitteen kanssa? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen niin tuotekuvauksistamme kuin tarpeen vaatiessa myös asiakaspalvelustamme.

Olemme valikoineet tuotteemme myyntiin yksitellen ja ne ovatkin lajinsa parhaita. Kaikki tuotteemme on valittu laatua, muotoilua ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Siksi löydät Sinful-verkkokaupastamme Pohjoismaiden suurimman valikoiman laadukkaita miesten itsetyydytysvälineitä. Toivomme asiakkaidemme olevan täysin tyytyväisiä, joten siksi tarjoamme heille vain parasta. Tutustu esim. Fleshlightin, Satisfyerin, TENGAn, PipedreaminFuck Me Sillyn ja Doc Johnsonin upeisiin masturbaattoreihin.

Kokeile myös Arcwave Ion -masturbaattoria, joka toi ensimmäisenä suositun paineaaltoteknologian myös miesten ulottuville.

Päivitä rutiinisi miesten itsetyydytysvälineillä

Jos olet parisuhteessa, istut ehkä siellä ja mietit "Entäs minä? Olisiko noista erilaisista seksileluista minullekin jotain iloa?" No totta kai ja ilman muuta! Miesten itsetyydytysvälineistä on muuhunkin kuin kiihottaviin soololeikkeihin. Mikään ei estä ottamasta niitä käyttöön myös kumppanin kanssa. Itsetyydyttimiä voi käyttää esimerkiksi osana tuhmaa esileikkiä. Anna kumppanisi stimuloida sinua lempilelullasi, kunnes et enää malta pitää näppejäsi erossa hänestä. Jotkut tuotteet voivat myös auttaa sinua tulemaan paremmaksi seksikumppaniksi. Esimerkiksi MYHIXEL TR -masturbaattori auttaa miestä treenaamaan kestävyyttään erittäin tehokkaasti älypuhelinsovelluksen avulla.

Soolokäytössä miesten itsetyydytysvälineillä on myöskin monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Ensinnäkin saat niiden avulla paremman kokemuksen kuin pelkällä kädellä. Itsetyydyttimet on nimenomaan suunniteltu tuottamaan miehelle nautintoa, ja eron kyllä huomaa. Niiden avulla voi myös harjoittaa kestävyyttä. Harjoittaessasi kestävyyttä seksilelun avulla huomaat nopeasti, että kestät pitempään sekä yksin että kumppanisi kanssa. Jos et ole koskaan kokeillut itsetyydytysvälineitä, nyt on korkea aika aloittaa. Edessäsi on tuntikaupalla nautintoa. Ja jos mieleesi tulee kysymyksiä, joihin et löydä verkkokaupastamme vastausta, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on täällä juuri sinua varten. Osaamme varmasti auttaa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi