Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
66,99 €
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend

Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend

4.5 (4)
66,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Unelmoitko seksistä upean Jenna Jamesonin kanssa? Fleshlight Girls -sarja on suunniteltu maailmankuulujen tähtien kanssa. Tämä Fleshlight on tarkka kopio pornotähti Jenna Jamesonin emättimestä.

Tunne hänen intiimit muotonsa ja valmistaudu aidon tuntuiseen kokemukseen, aivan kuin itse Jenna Jamesonin kanssa. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen, joka tekee tuntemuksesta intensiivisemmän. Pehmeän Real Feel Super Skin ‑materiaalin ansiosta Fleslightin holkki on erittäin joustava ja sopii lähes kaikenkokoisille peniksille. Holkin sisärakenne on muotoiltu todella stimuloivaksi.

Suosittelemme, että käytät runsaasti laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightin kanssa, jotta kokemuksesi on vielä aidomman tuntuinen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä ja antibakteerisella Fleshwash-puhdistussuihkeella. Holkin kuivuttua kokonaan suosittelemme käyttämään sen sisä- ja ulkopintaan Fleshlight Powder ‑huoltojauhetta, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

Tiedot

MATERIAALI: Real Feel Super Skin.
RAKENNE: Legend.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 25,4 cm.
HALKAISIJA: 0,7-1,9 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 14296.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Toimii!

Sinkkumiehen paras stressi lelu. Fleshlight ei jätä kylmäksi.

-
5 5 1
VoiJennaKulta

Aluksi laatu yllätti täysin, materiaali aivan sanoinkuvaamattoman hyvän tuntuinen. Odotukset olivat korkealla, alkuun vaimon kiusotellessa Jennalla oli jo fiilis että täähän täräyttää. Mutta sitten tulikin tilanne että Jenna sivuun ja vaimo vei loppuun mihin Jenna uhostaan huolimatta ei kyennyt. Noh, annettiin Jennalle toinenmahdollisuus, parin tunnin sessio ja lihavalo ei sytyttänyt edelleenkään galaxiin uutta tähteä, ja vaimo vei taas maaliin. Voi Jenna, sussa oli potentiaalia, muttalopputulos ei vakuuta. Rakkaudella TeamLovers. Arvosanoja: -Ulkonäkö 9+ -Materiaali 10-(joustava ulkoputki voisi tuoda numeron 10) -Orgasmitakuu 6-7, intensiivisyys Jennaltauupuu. -LotusInsertti 6,ehkä se tunnetuin mutta kokemattomat voivat tällä tulla ei mestarit. -Käyttö 7, helppoa kun on neljä kättä, toki voi asettaakin monella tapaa,vähän mielikuvitusta peliin. Puolison jalkojen väliin ja sitten tekemään vaihtokauppaa niin että Venäjän pakotteetkin tutisee. Eli voi olla oikealle kaverille ihankäypä morsian, mutta itse joudun luopumaan Jennasta parin kerran jälkeen. Hei hei, silti suosittelumme lämpimästi. Lue lisää

-
5 3 1
Jenna Flesu

Ainut mikä harmittaa on se, ettei tälläistä ole tullut hankittua aikaisemmin. Aivan mahtava kertakaikkiaan.

-
5 5 1
Mahtava

Loistava laite !!! Täydellinen tuntuma

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi