Fleshlight GO Torque Ice Läpinäkyvä Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight GO Torque Ice Läpinäkyvä Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight GO Torque Ice on upea, läpinäkyvä masturbaattori, joka antaa sinun nähdä kaiken. Se on myös 17% pienempi kuin tavalliset Fleshlightit, joten se on helppo napata vauhtiin mukaan.

  Sen holkki on 17,5 cm pitkä ja se on valmistettu patentoidusta SuperSkin-materiaalista, joka on todella aidontuntuista. Holkki on joustava, joten se sopii useimmille miehille.

  Holkin sisäpuoli on juomutettu ja nystyröity nautinnon lisäämiseksi, ja se on täysin läpinäkyvä, joten näet omat liikkeesi sen sisällä.

  Puhdista holkki käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja Fleshlightin omalla puhdistussuihkeella. Kuivumisen jälkeen suosittelemme myös käyttämään Fleshlightin huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään sen pehmeyden ja joustavuuden.

  Tiedot

  MATERIAALI: SuperSkin (TPR ja TPE).
  FTALAATITON: Kyllä.
  SISÄPITUUS: 17,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  hyytelöreikä Tämä lähes läpinäkyvä Flesu toimii ihan kelvollisesti ja antaa hyvää kyytiä. Juomut sisällä tuubissa melko neutraalit, joten enemmän tuntumaa tulee alipaineesta, jota kyllä löytyy. Läpinäkyvyys kiihottaa toki. Alussa meni vähän aikaa totutteluun, mutta kyllä penis alkoi vehkeelle lämpenemään. Jos tykkää pehmeästä hyytelömäisestä tuntumasta, on tämä Flesu sun juttusi. Kandee kokeilla myös ahtaampaan reikään työntöjä, siellä enemmän painetta. Kyllä Flesu vie maaliin lopulta, mutta saa siihen pumpata aikansa.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight GO Torque Ice Läpinäkyvä Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *