Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit 1
 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit 2
 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit 3

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

69,95 €

  Kuvaus

  Haluatko olla parempi seksikumppani? Jos kestät 10 minuuttia Fleshlight Stamina Training Unitin kanssa, kestät vähintään saman verran kumppanisi kanssa.

  Kuten kaikki miehet tietävät, kestävyys sängyssä vaatii harjoittelua. Tähän tarkoitukseen Fleshlight STU sopii täydellisesti. Holkin sisärakenne tekee tästä Fleshlightista markkinoiden stimuloivimman, ja juuri siksi se on omiaan harjoittamaan seksuaalista kestävyyttäsi.

  Fleshlight STU simuloi naisen emätintä todella realistisen tuntuisesti. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen saadaksesi tiukemman tuntemuksen. Holkki on valmistettu aidontuntuisesta Real Feel Super Skin ‑materiaalista. STU on erittäin joustava ja sopii lähes kaiken kokoisille peniksille.

  Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi vieläkin miellyttävämmän kokemuksen Fleshlightin kanssa.

  Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel Superskin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä
  PITUUS: Sisäinen: 23 cm, ulkoinen: 25,4 cm.
  HALKAISIJA: 0,7 - 1,9 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mahtava treenauslaite! Käytän tätä treenaamiseen, että kestäisin pidempään sängyssä. Ja siihen se on todella mahtava laite. Se tuntuu aivan omalla tavallaan pehmeältä ja nautinnolliselta.

  Ennen käyttöä sitä kannattaa lämmittää. Sen voi tehdä laittamalla sen lämpimään veteen ja käyttämällä lisävarusteena hankittavaa lämmintä pussia. Suosittelen lämmityspussia. Ja ota tietenkin Fleshlight kuoresta ulos ennen lämmittämistä.

  Jos huuhtelet sen lämpimällä vedellä ja laitat huoltojauhetta käytön jälkeen, se pysyy mukavan pehmeänä ja käyttövalmiina seuraavaa kertaa varten.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kannattaa kokeilla Laadukas tuote materiaalin ja käytön suhteen. Mukavaa vaihtelua omalle kädelle jos ei aitoa tavaraa ole saatavilla. Voi suositella, hinta/laatu kohdillaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Olisi pitänyt ostaa jo aikaisemmin En jotenkin ollut kehdannut tai raaskinut ostaa itselleni tekopillua vaikka olin jo vuosia halunnut sellaista koittaa. Koska monella naisystävälläni on vibraattoreita yms, tulin siihen tulokseen että miksen minä voisi "miesten lelua" omistaa.
  Tykkään kuitenkin katsella pornoa lähestulkoon päivittäin ja masturboida.
  Siispä paketti tuli postissa ja samalla vähän tyttöystävällekin leluja.

  Pakko sanoa että olen positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvä systeemi tämä on. Kun fleshlightin laittaa lämpimään veteen, se tuntuu hämmästyttävän aidolta.
  Itse tykkään laittaa tämän patjan ja sängyn väliin ja läppäristä filmit pyörimään. En ole vielä hirveen pitkälle ehtinyt videoita katsoa :D

  Käytön jälkeen ei muuta kun pesee hanan alla, antaa kuivua ja takasin jemmaan. Helppo siis puhdistaa.
  Ainoa mikä yllätti oli kotelon koko, se on yllättävän iso.
  Kotelo vois olla ehkä vielä mustan värinen niin maastoutuisi paremmin taskulampuksi.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pakkohankinta joka miehelle Muutamaa saman firman tuotetta ja kokeilleena on jo näistä jonkun verran tietoa. Tämä on ehdottomasti parhaimman tuntuinen fleshlight, jota olen kokeillut.

  Yleensä fleshlighteissa työntyminen on mukavaa ja ulospäin vetäminen ei tunnu juuri miltään. STU:n kanssa kumpikin on nautinollista. Tunneli on niin ahdas, että se tuntuu vain kapenevan ja kapenevan, mitä syvemmälle työntyy.
  Nystyrät tunnelin sisällä hierovat kuin tuhat pientä sormea kalun ympärillä ja ne tuntuvat myös ulospäin vedettäessä.
  Seinämät puristavat niin mahtavasti, että vaikka lelua ei liikuttaisikkaan, pelkästään jo sen sisällä oleminen on mukavaa.
  Materiaali kerää lämpöä, eli lelusta saa ruuminlämpöisen melko helposti lämminvesihauteessa tai lämpöpatterin päällä. Ja sitten tuntuma vasta onkin uskomaton.

  Tällä saatu orgasmi on paljon voimakkaampi ja pitkäkestoisempi kuin kädellä mastuturboidessa. Jotain stimuloinnin voimakkuudesta kertoo se, että usein jalkani alkavat täristä ja heilua tahtomattani juuri ennen orgasmia ja ja sen aikana, kun käytän tätä.

  Miinuspuolena tuote vaatii vesipesun ja pitkäkestoisen kuivauksen käytön jälkeen. Mutta se vaiva on pientä saatavaan nautintoon verrattuna.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Älyttömän hyvän tuntuinen. Helppokäyttöinen mutta kuivaus kestää jonkun verran, flekti auttaa jos laittaa sivulleen makaan tai roikkumaan että kosteus sieltä häviää huuhtelun jälkeen. fleshlight>käteni. Erittäin hyvä investointi ja käyttöä tulee vielä kauan. Miehet, ostakaa! Paketti tuli myös mystisen yksityisesti, ei kukaan muu tiedä mitä siellä on :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kyllä tulee paineella. Erittäin stimuloiva. Vähän kauan kestoinen toi kuivaus ja puuterin laittaminen ärsyttävä.
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  kuin aito Varsinkin lämmitettynä tuntuu erittäin mahtavalta. Insertin nystyrät ovat erittäin hyvät. Hinta/laatu suhde fleshlighteihin ihan paras. Ainoa miinus mikä kaikissa, että materiaali kerää likaa ja tummuu aikanaan eikä saa puhdistettua hyvin.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *