Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit
 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit
 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit
 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

60,95 €

55,95 €

  Kuvaus

  Haluatko olla parempi seksikumppani? Jos kestät 10 minuuttia Fleshlight Stamina Training Unitin kanssa, kestät vähintään saman verran kumppanisi kanssa.

  Kuten kaikki miehet tietävät, kestävyys sängyssä vaatii harjoittelua. Tähän tarkoitukseen Fleshlight STU sopii täydellisesti. Holkin sisärakenne tekee tästä Fleshlightista markkinoiden stimuloivimman, ja juuri siksi se on omiaan harjoittamaan seksuaalista kestävyyttäsi.

  Fleshlight STU simuloi naisen emätintä todella realistisen tuntuisesti. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen saadaksesi tiukemman tuntemuksen. Holkki on valmistettu aidontuntuisesta Real Feel Super Skin ‑materiaalista. STU on erittäin joustava ja sopii lähes kaiken kokoisille peniksille.

  Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi vieläkin miellyttävämmän kokemuksen Fleshlightin kanssa.

  Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

  Details

  MATERIAALI: Real Feel Superskin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä
  PITUUS: Sisäinen: 23 cm, ulkoinen: 25,4 cm.
  HALKAISIJA: 0,7 - 1,9 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  kuin aito Varsinkin lämmitettynä tuntuu erittäin mahtavalta. Insertin nystyrät ovat erittäin hyvät. Hinta/laatu suhde fleshlighteihin ihan paras. Ainoa miinus mikä kaikissa, että materiaali kerää likaa ja tummuu aikanaan eikä saa puhdistettua hyvin.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *