TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Tekovaginat

Etsitkö todella realistisen tuntuista itsetyydytysvälinettä, joka simuloi yhdyntää? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua aidonkaltaisiin vaginoihin. Tekovaginoiden materiaali tuntuu aidolta iholta, jolloin niillä masturboiminen tuntuu aivan kuin aidolta asialta.

Myydyimmät tuotteet

Tekovagina parhaaseen itsetyydytyskokemukseen

Kuten naisetkin, tekovaginat ovat keskenään erilaisia

Tuskin kukaan on eri mieltä siitä, miten fantastista seksin harrastaminen naisen kanssa on. Mutta aina seksi kumppanin kanssa ei ole syystä tai toisesta vaihtoehto, ja toisaalta joskus on mukava nauttia myös oman käden oikeudesta kaikessa rauhassa. Itsetyydytystä ei nimittäin kannata unohtaa omasta ihmissuhdetilanteesta riippumatta, ja jos kaipaat vaihtelua omalle kädellesi, tarjolla on monenlaisia todella realistisia apuvälineitä.

Nykyisin on saatavilla todella aidonkaltaisia vaihtoehtoja, kuten tekovaginat, jotka tunnetaan myös nimellä keinovagina tai pocket pussy. Niistä on tullut erittäin suosittuja kaikenikäisten miesten joukossa, sillä niiden aikaansaama nautinto on niin lähellä aitoa asiaa, ettei paremmasta väliä. Ennen vanhaan täytyi uskaltautua ankeisiin kellarikauppoihin ostamaan kutakuinkin yhtä ankeita seksileluja, mutta onneksi ajat ovat muuttuneet. Nyt saatavilla on todella eläväisiä, kaiken muotoisia ja kokoisia seksinukkeja ja tekovaginoita, joista ei löydy kahta samanlaista. Tekovagina voi olla myös kopio aidon naisen intiimialueista, jolloin kokemus on sen mukainen. Saatavilla on esim. suosittujen pornotähtien intiimialueista tehtyjä Fleshlight Girlsejä.

Riippumatta siitä, kuka fantasioidesi kohteena kulloinkin on, Sinful.fi:stä löydät takuulla etsimäsi. Valtava itsetyydytysvälineiden valikoimamme viettelee sinut seitsemänteen taivaaseen tarjoamalla tuotteita, joiden tuntuma on niin aidonkaltainen, ettet malta olla enää ilman. Voit itse päättää, haluatko keinovaginaasi lisäksi myös muita ominaisuuksia, kuten esim. anusaukon, kokonaisen pepun, muita naisen vartalon osia tai peräti kokonaisen nuken. Markkinoilta löytyy nykyisin kaikenlaisia masturbaattoreita, ja uusimmat ja parhaimmat tuotteet löydät aina Sinful.fi:n valikoimasta.

Keinovagina, tekovagina, pocket pussy - meiltä löytyy kaikki!

Rakkaalla tuotteella on monta nimeä, ja olemme kuulleet niistä kaikki. Kutsuitpa tekovaginaa millä nimellä tahansa, asiakaspalvelumme tietää kyllä, mistä on kyse. Osasyynä on tietenkin se, että markkinoilla on nykyisin niin monenlaisia versioita klassisesta tuotteesta, että niiden joukossa navigoiminen ei ole ihan helppoa. Älä anna sen kuitenkaan häiritä, sillä meiltä löydät varmasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ja anna heidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopiva tuote.

Ehkä sinulla on kysyttävää siitä, miten erilaisia tuotteita käytetään, miten niitä huolletaan tai kenties sinua askarruttaa niiden kanssa käytettävät liukuvoiteet? Tekovaginat tarvitsevat aina kaverikseen liukuvoiteen, sillä ne eivät kostu luonnostaan niin kuin aito asia. Pääsääntöisesti kannattaa aina valita vesipohjainen liukuvoide, jotta materiaalit eivät lähde reagoimaan keskenään. Mutta näihinkin kysymyksiin löytyy tarkempia vastauksia asiakaspalvelusta.

Tekovagina ei ole vain mikä tahansa seksilelu silloin kun se löytyy Sinful.fi:n valikoimasta. Teemme todella paljon töitä sen eteen, että valikoimastamme löytyy aina markkinoiden parhaat tuotteet, joten voit aina olla varma siitä, että löydät ainoastaan laatua ostaessasi seksilelut meiltä. Meiltä löydät kaikki suuret tuotemerkit, kuten Pipedream, Fuck Me Silly, Doc Johnson, Fleshlight ja Topco. Löydät myös uunituoreita uutuuksia, kuten Virtual Reality -seksileluja, jotka yhdistävät kiihottavan keinovaginan tuntuman uusimpaan teknologiaan.

Miksi tyytyä käteen, kun voit saada realistisen kokemuksen?

Jos olet tilanteessa, jossa kumppania ei ole saatavilla, vanha kunnon käsi tulee varmasti tutuksi. Toisaalta taas monet parisuhteessa olevat saattavat miettiä, että mites nyt, voiko mies edes käyttää tekovaginaa, jos kumppanikin on olemassa? Vastaus siihen on ehdoton kyllä. Itsetyydytysvälineitä voi aivan huoletta käyttää niin soolohetkinä kuin kumppaninkin kanssa, sillä ne ovat aivan mainioita apuvälineitä myös esileikkiin. Anna kumppanisi stimuloida sinua vaikkapa Fleshlightin avulla kunnes et kestä enää, ja tulet takuulla huomaamaan, että kiihottuneisuutesi vaikuttaa positiivisesti myös kumppanisi intoon. Niinpä ei ole mitään syytä miettiä asiaa sen pitempään. Lähde tutustumaan Sinful.fi:n tuotevalikoimaan ja löydä sieltä uusi ulottuvuus niin soolo- kuin parileikkeihinkin.

Keinovagina on erinomainen valinta myös miehelle, joka haluaa treenata omaa seksuaalista kestävyyttään. Tulet huomaamaan, että etenkin liukuvoiteen kanssa käyttökokemus on niin eläväinen, että eroa aitoon yhdyntään ei juuri edes huomaa. Seksilelun kanssa voit itse määrätä tahdin, ja keskittyä halutessasi kaikessa rauhassa oman kestävyytesi harjoittamiseen, jolloin kestät pitempään myös kumppanin kanssa - teidän molempien suureksi iloksi. Jos et ole koskaan kokeillut keinovaginaa, kannattaa asiaan tehdä nyt muutos, sillä ei ole mitään syytä jäädä paitsi niiden aikaansaamasta ihanasta nautinnosta. Tilaa oma suosikkisi jo tänään.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful