Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU 1
 • Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU 2
 • Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU 3
 • Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU 4

Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

34,95 €

  Kuvaus

  Fleshlight Quickshot Vantage on erityisen kiihottava masturbaattori, sillä se on läpinäkyvä, eli voit nähdä jokaisen liikkeen käyttäessäsi sitä.

  Holkki on avoin molemmista päistä, joten se tarjoaa todella herkullisen kokemuksen kaikenkokoisille peniksille. Voit myös antaa kumppanisi ottaa ohjat käsiinsä ja kiihottaa sinut kliimaksiin. 

  Holkki on varustettu pehmeillä nystyröillä, jotka lisäävät stimulaation voimakkuutta, ja holkki lämpenee hitaasti sen liikkuessa edestakaisin peniksen ympärillä.

  Holkki on valmistettu aidontuntuisesta SuperSkin-materiaalista. Suosittelemme, että käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, joka saa sen tuntumaan vieläkin paremmalta.

  Käytön jälkeen Vantagen voi puhdistaa lämpimällä vedellä. Voit myös käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta mahdollisimman hyvän hygienian varmistamiseksi.

  Suosittelemme myös, että käytät Vantageen ajoittain Fleshlight Powder -jauhetta puhdistamisen jälkeen, jotta sen pintarakenne säilyy pehmeänä.

  Fleshlight Quickshot Vantage voitti ETO Awards -palkinnon parhaana uutena tuotteena miehille vuonna 2016.

  Tiedot

  MATERIAALI: SuperSkin (TPR ja TPE).
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: Kokonaispituus: 11 cm, sisäosa: 8,8 cm.
  HALKAISIJA: Ulkoinen 6,5 cm, sisäinen 2 cm (joustaa n. 5 cm:iin asti).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Hyvä pareille! Mahtava sekä omaan kivaan että esileikkiin – tällä voi todellakin tuoda puhtia niin käsihommiin kuin suuseksiinkin! Päistä auki olevan holkin läpi voi penetroida läpi asti niin, että kumppanin suu ja kieli ottaa vastaan toisessa päässä ja se auttaa etenkin, jos toisesta ei tunnu hyvältä päästää jotain liian syvälle suuhun!

  Itsetyydytyksen aikana on käytännöllistä, että voi ruiskauttaa "ulos" lopussa toisin kuin muissa fleshlighteissa – siivoushommat helpottuu. Mutta jos ei vielä ole "täyden hinnan" Fleshlightia hankittuna niin suosittelen hankkimaan "Flight Pilot" -mallin ensin - se on aivan lyömätön ja antaa täydemmän kokemuksen, kun taas Quickshot on enemmän sellainen lisämauste.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Huono ostos Huonoin ostos kyllä mitä tullut ostettua.
  Orgasmin saaminen tämän kanssa oli kyl taistelun takana ja ei edes tuntunut yhtä hyvältä mitä muiden flessujen kanssa
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Helpompi pestä kuin tavallinen fleshlight Tuote vastasi odotuksiani. Quickshot on helppo puhdistaa käytön jälkeen madaltaen kynnystä sen käyttämiselle useammin. Se soveltuu myös pareille, mikä on plussaa. Vantagen ulkonäkö on siisti (eikä kovin ihmismäinen), mikä todennäköisesti sopii useamman naisenkin katseltavaksi parikäytössä. Stimulaatio ei ole yhtä kokonaisvaltainen kuin normaalissa flesussa, mutta kuitenkin paljon kättä parempi. Tuotteen pieni koko ja nopea kuivumisaika helpottaa sen ottamista mukaan vaikka matkalle. Pari miinusta: Quickshot pitää melkoista ääntä käytössä. Se on myös aika tiukka holkissaan, mutta sitä on toki myös mahdollista käyttää ilman holkkia jos liika tiukkuus on epämukavaa.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Liian tiukka Ostimme tämän lisästimulaatioksi suuseksiin, mutta pettyneenä täytyy sanoa että tämä on aivan liian tiukka. Kyllähän se liukkarin kanssa kalun päälle liukuu mutta etenkin täydessä erektiossa tuntuu että runko puristaa liikaa. Materiaali sinänsä hyvä kunhan liukuvoidetta on, eli ei hankaa. Mittaa sovitko vessapaperirullaan, jos et niin jätä tämä ostamatta.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Pienoinen pettymys ollut Ensin on sanottava, että muihin fleshlighteihin nähden insertin irroitus ja paikalleen saanti on todella hankalaa. Koska sen täytyy venyä ”reunan yli” molemmista päistä, joten sitä joutuu oikeasti asettelemaan siihen.

  Mut sit itse käyttö. Lähinnä vaimo käyttänyt ja minä nauttinut, pari kertaa itse koittanut.
  Mulla ainakin ongelma on se, että tuo muoviputki on niin kapea, että tuote lähinnä puristaa todella kovaa. Eli on erittöin tiukka. Sen vuoksi en tunne sisällä olevia nystyröitä laisinkaan.
  Täytyisi koittaa vielä ilman putkea, jolloin puristus riippuu käden puristuksesta. Tuon muovin kanssa ainakin ihan liian pieni minulle.
  Parasta tässä kuitenkin se, että penis tulee toisesta päästä ulos, jolloin toinen voi kädellä hieroa päästä tms.
  Annan vielä mahdollisuuden ilman muovia, mutta tuollaisenaan suhteellisen hankala irroittaa pesun ajaksi ja nautinto jäi vaisuksi tuotteen pienen koon vuoksi..
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Ensikosketus Fleshlighteihin Materiaali on jännän tuntuista, ikäänkuin märkää ja tahmeaa, olematta sitä (okei, kaikki roskat tämä kyllä kerää tehokkaasti). Helppo pitää puhtaana ja säilyttää, eikä kyllä mene rikki, saa ihan rauhassa venyttää. Ehdoton plussa pienestä koosta, ei herätä huomiota vaikka jäisi johonkin näkösälle.

  Soolona mahtava, joskin omaan makuun insertin materiaali saisi olla ehkä hieman jäykempää.

  Kaksinpelinä myös loistava tuote, testattu sekä kotelon kanssa että ilman.

  Hiljainen tämä ei ole, eli salaa peiton alla käyttö ei välttämättä onnistu.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Paras flesu toistaiseksi FL Quickshot Vantage on kolmas flesuni. Ensimmäinen standardi-mallinen flesu tuli hankittua vajaat 10 v sitten ja STU noin 5 v sitten. Tämä uusi löi kyllä molemmat kokemuksena. Materiaali tuntuu mahtavalta. Peniksen työntyminen kokonaan läpi lisää tuntumaa ja läpinäkyvä materiaali aktin kiihottavuutta. Muutama edestakainen liike aluksi, jonka jälkeen kalu pysyy kivikovana koko ajan. Sisäosan kuviointi tuntuu erittäin hyvältä terskassa kuin myös varressa. Hiukan kireämmät aukot kutittavat mukavasti. Laukeaminen tuntuu ja näyttää hienolta eikä mikään jää arvailujen varaan - kuten ehkä ennen! ;-) Suosittelen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Toimii Kokeilimme miehen kanssa äsken ensimmäistä kertaa ja oli kyllä hintansa väärti! Itse en tykkää niistä taskulampun näköisistä ja tämä oli jotenkin kaunis! :) helppo pitää puhtaana ja helppo käyttää. Miehen ensimmäinen flesu, ja tykkäsi kyllä yhteiskäytöstä ;) luultavasti ihan pätevä myös soolona!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Quickshot Vantage -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *