Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 1
 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 2
 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 3
 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 4
 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 51
 • Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU 100

Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

99,90 €

  Kuvaus

  Fun Factoryn Big Boss G5 -dildovibraattori on kooltaan tavallista suurempi, joten se on erinomainen valinta täyttävää stimulaatiota kaipaavalle. Ergonomisen kädensijan avulla vibraattoria on helppo hallita.

  Big Boss on muotoilultaan tyylitellyn aidonkaltainen, ja sen sisällä on voimakas moottori, jonka 12:sta värinätasosta voit valita suosikkisi. Kätevä renkaanmuotoinen kahva tekee vibraattorin hallinnasta todella helppoa. 

  Vibraattori on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Sen silkinpehmeä pinta tuntuu vieläkin paremmalta kun käytät sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta.

  Dildovibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta. Big Boss on täysin vesitiivis, joten voit myös nauttia siitä suihkussa. Käytön jälkeen se on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Big Boss voitti Red Dot -palkinnon parhaasta muotoilusta vuonna 2016.

  HUOM:
  Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa).
  Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.
  Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla.
  Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 22,8 cm x 4,4 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (laturi mukana).
  VÄRINÄTASOT: 12 erilaista.
  ÄÄNITASO: Kohtalaisen hiljainen.
  SÄÄDIN: 3 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Muhkea ja säväyttävä! Ostin tämän tuotteen koska halusin jotain vähän jykevämpää eturauhasen stimulointiin. Tuote on todellakin erittäin iso varsinkin peppuun ja siinä kyllä meni tovi lämppäillessä ja ämpärillinen liukkaria ennenkuin sain sovitettua tämän sisälle. Myönnettäköön että olin ehkä hieman malttamaton enkä paljoakaan pienemmillä leluilla ottanu alkuja ennenkuin kokeiluninto vei voiton.
  Lelu täytti minut kyllä äärimmilleen ja sitä liikutellessa eturauhanen sai kyllä sellaista kyytiä että edestä valutti ihan jatkuvaan tahtiin. Lelu on rakennettu niin että vaikka värinämoottori on kahvaa lähellä eikä kärjessä ole omaa, niin tukeva silikoni kyllä kuljettaa tuntuvat värinät lelun koko vaikutusalueelle. Värinä-tilat oli mielestäni uniikkeja ja uudehkon tuntuisia verrattuna muihin kokeilemiini leluihin ja se oli piristävä plussa. Tuo lenkkimäinen, läpimentävä kahva oli kyllä ihan omiaan lelun käytön aikana, varsinkin ottaen huomioon liukasteen määrän. Siitä suunnittelijoille kyllä kiitosta koska se mahdollistaa vähä rivakammankin käytön liukkaissa olosuhteissa.
  Lelu oli erittäin mielestäni hiljainen ja ainoa syy miksi en anna siitä viittä tähteä on se että omistamani LELO-brändin tuotteet ovat hiljaisempia.
  Pieni miinus myös kontrollien suhteen. Varsinkin tiimellyksen keskellä värinämoodin ja voimakkuuden vaihto menivät monasti sekaisin... jotenkin tuntuu että siinä olisi puoli sekuntia voinut olla lisää aikaa rekisteröikö näppäimet pitkän vai lyhyen painalluksen.
  Mutta siis all-in-all aivan sairaan upea tuote eturauhasen kurittamiseen, jos et kuulu ihan hyöhensarjalaisiin ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Se oli yllättävän iso Todella hyvä vehje, aivan ihanat värinät ja saan lelun kyllä sisälle, mutta se ei ole itselle paras, en ole osannut tällä myöskään löytää g-pistettä, vaikka siinä sen pitäisi olla erityisen hyvä.
  Täydeltä kyllä tuntuu kun se on sisällä, ja värinöitä ei voi tarpeeksi korostaa, lelun värinä asetuksia on paljon ja niitä on helppo muokata käytön aikana.
  Lelusta huomaa sen olevan tosi hyvä, vaikka se ei ole itselle se sopivin, kuitenkaan paljon valittamista siitä en keksi, tälläinen lelu ei vaan tee sitä itselle.
  Luulen että kokeneempi, enemmän penetraatiosta pitävä käyttäjä saisi tästä lelusta enemmän irti.

  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Big Boss G5 Ladattava Dildovibraattori -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *