Fun Factory Bootie Iso Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Bootie Iso Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Fun Factory Bootie Iso Anustappi tarjoaa mahdollisuuden entistä intensiivisempään anaalinautintoon kokeneemmille käyttäjille.

  Se on anatomisesti muotoiltu, joten se mukautuu vartalon muotoihin. Lisäksi sen käyristetty muoto stimuloi eturauhasta nautinnollisesti. Anustappia voi käyttää esim. lämmittelyyn ennen anaaliseksiä, tai yhdynnän aikana saavuttaaksesi räjähtävän kliimaksin.

  Anustappi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta lääketieteellisestä silikonista ja sen pohjassa on stopperi, joka tekee sen käytöstä täysin turvallista. Bootie on vesitiivis ja sopii sekä naisten että miesten käytettäväksi.

  Fun Factory Bootie Iso Anustappi on valmistettu Saksassa. Sen halkaisija on 4 cm leveimmästä kohdasta ja sen kokonaispituus on 11,5 cm, josta 10 cm on sisään asetettavaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 11,5 cm, josta 10 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 4 cm (leveimmästä kohdasta).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hyvä anaalitappi Tämä anaalitappi osuu vähän eturauhasen taakse, mutta myös liikkuu käytössä eli stimuloi hyvin. Tappi sopii hyvin itsetyydytyksen ajaksi stimuloimaan G-pistettä, mutta ei ole kuitenkaan liian iso että alkaisi sattua. Tästä tuli pian suosikki sekä yksin että puolison kanssa käytettäväksi. Jos tappi on omassa anaalissa, se ei häiritse yhdyntää. Materiaali on miellyttävän jämäkkää ja menee sisään helposti.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ihan hyvä anaalitappi! Tykkäsin tästä, mutta tykkään enemmän perus metallisista anaalitapeista. Tuote on laadukas ja hyvän tuntuinen ja helppo puhdistaa. Ainoa ongelma on että vaginaalinen stimulaatio on vaikeeta koska anaalitappi on tiellä.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Bootie Iso Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *