Fun Factory Bouncer Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Bouncer Dildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Fun Factoryn Bouncer-dildon sisällä on kolme pyörivää kuulaa, jotka stimuloivat sinua sisäisesti. Dildon suunnittelun taustalla on ajatus suosittujen geishakuulien yhdistämisestä dildoon, ja toteutus on mitä onnistunein.

  Fun Factorylle tyypillisesti dildo on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista. Se on pituudeltaan 18 cm, ja sen sisällä olevat kuulat liikkuvat vartalosi liikkeiden tahdissa todella nautinnollisesti. Ei siis tarvetta motorisoiduille värinöille.

  Bouncerin pohja toimii imukuppina, joten sen avulla voit kiinnittää dildon sileisiin pintoihin ja käyttää sitä täysin ilman käsiä. Imukuppi toimii myös stopperina, jos haluat käyttää dildoa anaalisesti. Kaiken muun hyvän lisäksi dildo sopii myös valjaskäyttöön.

  Suosittelemme käyttämään Bouncerin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Dildo on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä halutessasi myös suihkussa.

  Ei muuta kuin Fun Factoryn sanoin: "Take it and shake it!"

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 18 cm x 4 cm.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Paras dildo ikinä! Jos haluaa hyvän dildon suosittelen tätä! Muut dildot eivät ole olleet hyviä, mutta tämä on hyvä koska kuulat sen sisällä todellakin tuntuvat ja stimuloivat g-pistettä. Tämä tuote on kallis mutta laatuun kannattaa panostaa. Tämä on kiva käyttää strap on dildona tai vaikka suihkussa, tuote on myös helppo puhdistaa.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Bouncer Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *