Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo
SÄÄSTÄ 80%
12,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 80%
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo  1
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo  2
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo  3

Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

5.0 (1)
66,99 € 12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos haussa on tuhma ja vähän hauskakin seksilelu, josta löytyy myös monipuolisuutta, Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Hemmottele ja tyydytä kumppaniasi vaginaalisesti tai anaalisesti upealla, anatomisesti muotoillulla dildolla, joka löytyy lelun toisesta päästä.

Dildo on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista. Sen juomutettu pinta tarjoaa lisästimulaatiota ja kaartuva kärki kiihottaa G-pistettä tai eturauhasta.

Jos kumppanisi on turhan hidas asettumaan sopivan vastaanottavaiseen asentoon, voit aina nopeuttaa prosessia lempeällä rangaistuksella. Dildon toisesta päästä löytyy nimittäin pehmeä silikoniläimäytin.

Läimäyttimen plastimorph-ydin antaa iskuille sopivaa napakkuutta ja hallittavuutta, joten sillä voi antaa sekä helliä että intensiivisiä läimäyksiä.

Erinomainen valinta SM- ja dominanssileikeistä kiinnostuneille.

Tiedot

MATERIAALI: Vartaloystävällinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 32 cm.
DILDON PITUUS: Sisään asetettavaa 12 cm.
HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 17566.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Kaksi yhdessä monitoimidildo!

Fun Factory on valmistajana tuttu. Nyt kun tämän Bück Dich -dildon sai edullisesti niin päätin ostaa. Jämäkkä dildo jonka muotoilu on varmasti monille mieleen! Läpsäyttimessä on sopiva ydin, ohjeissa tosiaan maininta että pelkästään pepun läpsytteleen, mihin koko onkin hyvä. Dominoivalle osapuolelle erinomainen työkalu kunvoi ensin kiusoitella. Yksin käyttöön ehkä hieman haasteellinen kun läpsäytinosa on kuitenkin melko leveä; pitää olla kyljellään tai käyttää tyynyä / korokettaselän alla jotta saa parhainta stimulaatiota. (Eli ettei läpsäytinosa osu alustaan jolloin kulma voi muuttua.) Helposti suositeltava tuote piristämään leikkejä!Suhteellisen jämäkkä tuote eli ei ehkä ihan aloittelijoille mutta kokeilemallahan se selviää. ;-) Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi