Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jos haussa on tuhma ja vähän hauskakin seksilelu, josta löytyy myös monipuolisuutta, Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

  Hemmottele ja tyydytä kumppaniasi vaginaalisesti tai anaalisesti upealla, anatomisesti muotoillulla dildolla, joka löytyy lelun toisesta päästä.

  Dildo on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista. Sen juomutettu pinta tarjoaa lisästimulaatiota ja kaartuva kärki kiihottaa G-pistettä tai eturauhasta.

  Jos kumppanisi on turhan hidas asettumaan sopivan vastaanottavaiseen asentoon, voit aina nopeuttaa prosessia lempeällä rangaistuksella. Dildon toisesta päästä löytyy nimittäin pehmeä silikoniläimäytin.

  Läimäyttimen plastimorph-ydin antaa iskuille sopivaa napakkuutta ja hallittavuutta, joten sillä voi antaa sekä helliä että intensiivisiä läimäyksiä.

  Erinomainen valinta SM- ja dominanssileikeistä kiinnostuneille.

  Tiedot

  MATERIAALI: Vartaloystävällinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 32 cm.
  DILDON PITUUS: Sisään asetettavaa 12 cm.
  HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kaksi yhdessä monitoimidildo! Fun Factory on valmistajana tuttu. Nyt kun tämän Bück Dich -dildon sai edullisesti niin päätin ostaa. Jämäkkä dildo jonka muotoilu on varmasti monille mieleen! Läpsäyttimessä on sopiva ydin, ohjeissa tosiaan maininta että pelkästään pepun läpsytteleen, mihin koko onkin hyvä. Dominoivalle osapuolelle erinomainen työkalu kun voi ensin kiusoitella. Yksin käyttöön ehkä hieman haasteellinen kun läpsäytinosa on kuitenkin melko leveä; pitää olla kyljellään tai käyttää tyynyä / koroketta selän alla jotta saa parhainta stimulaatiota. (Eli ettei läpsäytinosa osu alustaan jolloin kulma voi muuttua.)

  Helposti suositeltava tuote piristämään leikkejä! Suhteellisen jämäkkä tuote eli ei ehkä ihan aloittelijoille mutta kokeilemallahan se selviää. ;-)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *