Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Fun Cup on ergonomisesti muotoiltu ja todella kätevä vaihtoehto siteille ja tamponeille suositulta Fun Factorylta. Pakkauksessa on 2 kpl kuppeja, joista yksi on kokoa A ja toinen kokoa B.

  Fun Cup kerää kuukautisvuodon sisälleen ja tyhjennetään sekä huuhdotaan tarvittaessa, joskin kuitenkin viimeistään 12 tunnin välein. Sen avulla voit täysin vapaasti urheilla, käydä saunassa tai nauttia ihanasta esileikistä myös kuukautisten aikaan ilman että paikat sotkeutuvat.

  Fun Cup -kuukuppi sopii kaikille naisille iästä riippumatta ja se on saatavilla kahdessa eri koossa. A-koko sopii kevyeen vuotoon, alle 30-vuotiaille naisille tai naiselle, joka ei ole synnyttänyt alateitse. B-koko puolestaan on hieman suurempi, joten se sopii runsaampaan vuotoon, yli 30-vuotiaille naisille tai alateitse synnyttäneille.

  Tämä näppärä silikonikuppi on muotoiltu anatomisesti, joten se mukailee vartalosi muotoja ja on erittäin varma käyttää. Kuppien mukana saat myös säilytyspussin, jossa kuppia voi pitää käyttökertojen välissä ja jonka sisällä sitä on myös helppo kuljettaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VEGAANINEN: Kyllä.
  MITAT: Koko A (pinkki) pituus 5,3 cm, halkaisija 4 cm, tilavuus 20 ml; koko B (sininen) pituus 5,8 cm, halkaisija 4,3 cm, tilavuus 30 ml.
  SOPII: Kaikenikäisille naisille.
  KÄYTTÖAIKA: Tyhjennetään ja huuhdellaan tarpeen mukaan, mutta viimeistään 12 tunnin välein.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *