Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B
30,99 €
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B  1
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B  2
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B  3

Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koot A ja B

4.5 (4)
30,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fun Cup on ergonomisesti muotoiltu ja todella kätevä vaihtoehto siteille ja tamponeille suositulta Fun Factorylta. Pakkauksessa on 2 kpl kuppeja, joista yksi on kokoa A ja toinen kokoa B.

Fun Cup kerää kuukautisvuodon sisälleen ja tyhjennetään sekä huuhdotaan tarvittaessa, joskin kuitenkin viimeistään 12 tunnin välein. Sen avulla voit täysin vapaasti urheilla, käydä saunassa tai nauttia ihanasta esileikistä myös kuukautisten aikaan ilman että paikat sotkeutuvat.

Fun Cup -kuukuppi sopii kaikille naisille iästä riippumatta ja se on saatavilla kahdessa eri koossa. A-koko sopii kevyeen vuotoon, alle 30-vuotiaille naisille tai naiselle, joka ei ole synnyttänyt alateitse. B-koko puolestaan on hieman suurempi, joten se sopii runsaampaan vuotoon, yli 30-vuotiaille naisille tai alateitse synnyttäneille.

Tämä näppärä silikonikuppi on muotoiltu anatomisesti, joten se mukailee vartalosi muotoja ja on erittäin varma käyttää. Kuppien mukana saat myös säilytyspussin, jossa kuppia voi pitää käyttökertojen välissä ja jonka sisällä sitä on myös helppo kuljettaa.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VEGAANINEN: Kyllä.
MITAT: Koko A (pinkki) pituus 5,3 cm, halkaisija 4 cm, tilavuus 20 ml; koko B (sininen) pituus 5,8 cm, halkaisija 4,3 cm, tilavuus 30 ml.
SOPII: Kaikenikäisille naisille.
KÄYTTÖAIKA: Tyhjennetään ja huuhdellaan tarpeen mukaan, mutta viimeistään 12 tunnin välein.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

TUOTENUMERO: 18733.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Rakkaus!!!

En ole koskaan ennen käyttänyt kuukautiskuppia, joten tämä oli ensimmäinen kerta. En ole vielä tottunut laittamaan sitä sisään, mutta opin ajan myötä. Rakastin sitä ensimmäisestä päivästä (eilen). Oli vähän ärsyttävää ajatella jatkuvasti "mitä jos se tulee ulos", mutta tuskin tuntuu, että se on siellä, kun onlaittanut sen sisään. Valitsin A&B:n, koska en tiennyt kokoani, ja se on loistava vaihtoehto kaikille, jotka ovat epävarmoja, koska sen avulla sitä voi kokeilla. Olentodella iloinen ja suosittelen tätä tuotetta kaikille ystävilleni!! Lue lisää

-
5 5 1
Se vaaleanpunainen! Täydellinen!

Olen kokeillut useita eri merkkejä, nämä ovat ylivoimaisesti parhaita. Sininen oli vähän iso, mutta vaaleanpunainen on aivan maaginen. Sopii helposti paikalleen ja on erittäin helppo irrottaa. Olen synnyttänyt ja vuotanut paljon, mutta silti - vaaleanpunainen Lue lisää

-
5 5 1
Vaikea opetella käyttämään, mutta todella hyvä jälkeenpäin.

Hauskaa kuppia on vaikea opetella käyttämään, joten se melko tiukkaa, mutta kun sen on oppinut, on helpotus, kun ei tarvitse jatkuvasti muistaa ja olla vaihtamassa!

-
5 4 1
Fantastinen

Kun vain opit sen asettamisen, Fun cup toimii erittäin hyvin. (Ole kärsivällinen, se kannattaa) Vaihda tarvittaessa kahden koon välillä tarpeen mukaan, esim. yö/päivä. Täytyy todella sanoa, että olen täysin vakuuttunut, erittäin hyvä tuote. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi