Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

96,90 €

  Kuvaus

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori on pitemmälle kehitetty versio Fun Factoryn suositusta Share-strap-onista, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme.

  ShareVibe on valjaitta käytettävä värisevä strap-on, jota voi käyttää sekä vaginaaliseen että anaaliseksiin. Strap-on toimii siten, että nainen asettaa vibraattorin leveämmän osan emättimeensä ja pitää sitä paikallaan lantionpohjan lihaksillaan.

  Vibraattorin tyviosan muotoilu kiihottaa käyttäjän klitorista ja G-pistettä samalla kun pisin osa tuottaa nautintoa vastaanottajalle. Oikean tekniikan löytäminen vaatii hieman harjoittelua ja vahvat lantionpohjan lihakset, joten dildon käyttöä kannattaa harjoitella ennen tositoimiin ryhtymistä.

  Vibraattori on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu todella pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Se on joustava, mutta kuitenkin sopivan jämäkkä, jotta se tarjoaa nautinnollista stimulaatiota.

  ShareVibessa on irrotettava bullet-vibraattori, jonka värinän voi tuntea molemmissa strap-onin päissä. Voitte valita viidestä eri värinävaihtoehdosta, joita säädätte helposti vibraattorin alapuolella olevan painikkeen avulla.

  Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 21,5 cm.
  PITUUS, KÄYTTÄJÄ: 11 cm.
  HALKAISIJA, KÄYTTÄJÄ: Enintään 3,8 cm.
  PITUUS, VASTAANOTTAJA: 13,5 cm.
  HALKAISIJA, VASTAANOTTAJA: Enintään 3,6 cm.
  PAINO: 425 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  VIBRAATTORI: Kyllä (irrotettava).
  KÄYTTÖAIKA: 2-4 h (täydellä akulla) värinätasosta riippuen.
  LATAUSAIKA: Noin 4 h.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Saksa, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Sopiva aloittelijalle, muttei kuitenkaan ShareVibe on ehkä hiukan outo väliinputoaja funfactoryn Share-tuotteissa omasta mielestäni. Sen käyttö vaatii "antavalta" puolelta hyviä lantiopohjan lihaksia ja harjoittelua jotta sen pystyy pitämään paikallaan, mutta saajalle tunne on aika pieni koska dildo on täysin tasainen ja todella liukas liukkarin kanssa. Tämän takia sillä on kuitenkin helppo aloittaa sessiot, mutta käy tylsäksi ainakin itselle todella nopeasti ottavana ja haluan tuntuvampaa. Vibra on kiva, mutta omasta mielestä se tuo liikaa hintaa vaikka ei tunnu kovinkaan kaiken sen silikonin läpi. On muuten äkänen pikku bulletti, muttei "stantardi" kokoinen ja akku on kestänyt max 1.5-2 h. Helppokäytteisyyttä myös alensi se että vibra on todella vaikea saada pois dildosta pesua varten ja sen laturissa oleva led ei kerro milloin tuo on latautunut kokonaan. Vibra on kuitenkin tehty todella laadukkaasta abs-muovista ja nätisti kasattu. Sträppärin materiaali on todella hienoa ja laadukasta silikonia, kuten kaikissa funfactoryn tuotteissa, mutta kaikkia valumuotin liitoksen reunoja ei oltu tasoitettu kokonaan, jota odotin tälläiseltä premium-tuotteelta.
  Yhteenvetona voisi sanoa että yleiseen leikkimiseen kiva, mutta ei sträpillä orgasmia saada. Vibra erikseen on parempi orgasmintuottaja. Aloittelijalle voi olla paremmin sopiva kuin kokeneelle ottavan puolelta, mutta lyhyen pään pitäminen vaginassa on hankalaa ja vaatii kärsivällisyyttä.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *