Fun Factory Smartballs UNO Geishakuula

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Smartballs UNO Geishakuula

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

18,90 €

  Kuvaus

  Erityisesti aloittelijoille sopivalla Fun Factoryn sametinpehmeällä Smartballs UNO -geishakuulalla harjoitat helposti lantionpohjan lihaksiasi. Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

  Kuulan asettaminen paikalleen helpottuu, jos käytät sen kanssa tipan vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä kuula paikalleen ja jännitä lihakset sen ympärillä. Pidä niitä jännittyneinä hetken aikaa ja sitten rentouta ne. Toista harjoituksia n. viiden minuutin ajan. Jos käytät geishakuulaa ensimmäistä kertaa, on hyvä harjoitella sen käyttöä ensin makuuasennossa.

  Kun olet tarpeeksi vahva, voit kävellä ympäriinsä Smartball-kuulan kanssa. Voit tehdä päivittäisiä askareita samalla kun harjoitat lantionpohjan lihaksia.

  Smartballs UNO -kuula on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista. Kuulan sisällä on pienempi pallo, joka pyörii liikkuessasi. Pallon painopisteen vaihtelu liikkeen tahdissa laittaa lantionpohjan lihakset kunnolla töihin.

  Kuulassa kiinni olevalla narulla on helppo vetää kuula ulos. Käytön jälkeen puhdista tuote Fun Factoryn omalla puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: 3,6 cm.
  PITUUS: 13 cm, josta kuula 4,2 cm.
  PAINO: 40 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Smartballs UNO Geishakuula

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *