Goodie Bag 10 Hengelle
Goodie Bag 10 Hengelle
69,90 €
Goodie Bag 10 Hengelle
Goodie Bag 10 Hengelle
Goodie Bag 10 Hengelle

Goodie Bag 10 Hengelle

0.0 (0)
Saatavilla 27.11.2020 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
69,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Jos haluat kutsua ystävättäresi hauskaan illanviettoon ja hemmotella heitä tuhmilla goodie bageilla, kannattaa hankkia tämä 10 hengen goodie bag -pakkaus.

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit koota goodie bageja 10 hengelle. Täydellinen hankinta polttareihin tai tyttöjen iltaan, sillä luvassa on varmasti punoittavia poskia, hymyhuulia ja parit hyvät naurutkin.

Jokaisessa goodie bagissa on klitorisstimulaatioon sopiva Baseks Blank Glamour Bullet Vibraattori sekä G-pisteorgasmeja tarjoava Baseks My First Mini G-pistevibraattori.

Lisäksi jokaista osallistujaa varten on 2 kpl Sinful Kondomeja ja Sinful Satiininen Silmäside, joka sopii erinomaisesti kiihottavaan esileikkiin ja helliin bondage-nautintoihin. Goodie bagit kootaan Sinful-logolla varustettuihin pusseihin ja mukaan voi sujauttaa myös mukana tulevan inspiroivan esitteen.

Jokainen goodie bag sisältää tuotteita 24 € arvosta, mutta ostaessasi tämän yhteispakkauksen, yhden pussin hinnaksi tulee vain 6,90 €.

Tiedot

SISÄLTÄÄ: Baseks Blank Glamour Bullet Vibraattori, Baseks My First Mini G-pistevibraattori, Sinful Satiininen Silmänaamio, 2 x Sinful Kondomi, logolla varustettu Sinful-pussi ja Sinful-esite.
MÄÄRÄ: Goodie bagit 10 hengelle.

Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
0.0
0 asiakasta
5
4
3
2
1
Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi