H2O Trojan Vesitiivis Dildovibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

H2O Trojan Vesitiivis Dildovibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

Kuvaus

H2O Trojan Vesitiivis Dildovibraattori on erinomainen valinta aidonkaltaisesta muotoilusta nauttivalle. Siinä on selkeästi erottuva terska ja varren suonet, jotka tarjoavat lisästimulaatiota joka työnnöllä. Täysin vesitiivistä vibraattoria voi käyttää myös suihkussa.

Anna vibraattorin hyväillä sinua portaattomalla värinällään, jota säädät helposti pohjassa olevalla kierresäätimellä. Sen avulla saat juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta H2O Trojan -vibraattorin kanssa saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

Mitat: 20 cm pitkä, josta 12 cm sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan vibraattori on 3-3,8 cm. Huomioithan, että vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: ABS ja TPE.
HALKAISIJA: 3-3,8 cm.
PITUUS: 20 cm, josta 12 cm sisään asetettavaa.
VÄRINÄTASOT: Portaaton multispeed.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana). Huomioithan, että paristot on asetettava paristokoteloon eripäin. Yksi paristo asetetaan pluspuoli alaspäin, toinen taas miinuspuoli alaspäin.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Vibraatiovoimakkuus
Äänitaso
Käytettävyys
Orgasmitakuu
H2O Trojan Vesitiivis Dildovibraattori On mukana leikeissä tai käytän kun mieheni on töissä. Hyvän tuntuinen eikä kuulosta kun naapurissa piikattaisi lattiaa auki
5 4 1

Olet antamassa arviosi: H2O Trojan Vesitiivis Dildovibraattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *