Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibraattori - PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibraattori - PALKITTU

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Pulse III Solo on Hot Octopuss -valmistajan uutuusversio suositusta miesten penisvibraattorista, joka stimuloi sinua tehokkaasti syvällä värinällään. Vuonna 2014 Hot Octopussin penisvibraattori voitti mm. ETO Award -palkinnon parhaana miesten uutuustuotteena.

  Hot Octopuss Pulse III Solo on 25 % tehokkaampi kuin sen aiempi versio Pulse II Solo. Lisäksi siinä on näppärä magneettilaturi ja vibraattorissa itsessään on uusi turbomoodi, joka vie sinut nollasta sataan alta aikayksikön.

  Hot Octopussin penisvibraattorit toimivat tanskalaisen lääkärin kehittelemän ainutlaatuisen teknologian avulla, joka kehitettiin alunperin selkärangastaan vammautuneiden potilaiden siemensyöksyjen mahdollistamiseen. "Penile Vibratory Stimulation" -nimellä kutsuttu teknologia mahdollistaa millintarkan ja syväluotaavan värinän, joka tuottaa nautintoa peniksen ympärillä. Vibraattoria voi käyttää peniksen ollessa lepotilassa tai erektiossa, ja siinä on yhteensä viisi erilaista värinäasetusta.

  Aseta vibraattori peniksen ympärille ja anna sen stimuloida itseäsi. Voit käyttää sitä itsetyydytykseen ilman liukuvoidetta asettamalla lepotilassa olevan peniksesi laitteeseen ja käynnistämällä sen, jolloin sen värinät saavat sinut ensin erektioon ja kiihottavat sitten kliimaksiin ilman että teet itse mitään. Vaihtoehtoisesti voit sivellä peniksesi ensin vesipohjaisella liukuvoiteella ja asettaa sitten erektiossa olevan peniksen laitteeseen. Pumppaa sitä edestakaisin peniksen varrella kunnes saavutat kliimaksin.

  Täysin vesitiivis Pulse III Solo on ladattava, ja sen mukana toimitetaan USB-magneettilatausjohto. Suosittelemme lataamaan laitetta 12 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 12 cm.
  PAKSUUS: 7 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa voimakkaampi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Vähän pettynyt Hyvää:
  - vesitiivis jämäkkä rakenne
  - alussa tehokas
  - värinä on kivan tuntuista ja kutittelee kyllä lastin liikkeelle, aikanaan

  Huonoa:
  - tiukka muotoilu, siivekkeet on liian jäykät
  - moottori hyytyy kun kalu paisuu normaalimittoihin ja siivekkeetkään ei jousta, voi kokeilla painamalla värinäkohtaa sormella, koko laite pysähtyy
  - akun kesto on surkea, siis todella surkea, joka käytön jälkeen syytä ladata
  - mölyää sen verran paljon, että syytä olla suljetut kuulokkeet jos haluaa kuulla filkasta äänetkin - ei ehkä kerrostaloon sopiva ellei ole tapana käyttää blenderiä usein jolloin naapurit ei välttämättä erota mistä on kyse
  - sisäänrakennettu akku hyytynee ennen muuta konetta kun se on jo nyt surkea kapasiteetiltaan

  Lyhyesti sanottuna laite on harmikseni pettymys enkä toista kertaa laittaisi 90 euroa tähän.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Sooloiluun oikein käypänen Oikein asetettuna namikohtaan antaa nopean laukeamisen.
  Värinä ikään kuin pakottaa satsit liikkeelle. Mutta kohdan mihin möykky asetetaan tulee olla juuri oikea, ainakin omalla kohdalla.
  Todella tyytyväinen hankintaan.
  Tuote käy myös hyvin pareille, mikäli kumppani haluaa hemmoitella miestä.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hyvä tuote pienin varauksin Tuote itsessään on laadukas, helposti puhdistettava jne. Siitä täydet pisteet. Laitteen sydän on vaihtelevissa värinämoodeissa / värinäpulsseissa.

  Ongelmana sen sijaan on laitteen muotoilu. Jos terska on kookkaampaa sorttia, niin se rupeaa hankaloittamaan vibran käyttämistä. Laitteen "siivekkeet" painautuvat liiankin tiiviisti kiinni ja vastaavasti kosketuksen intensiteetti itse värinän keskipisteeseen heikkenee.

  Summa summarum: hyvä, ellei erinomainen tuote, joka on suunniteltu ajatuksella, mutta joka ei vain ole optimaalinen jos meisselisi on terskan kohdalta kookas.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hieno peli Ikämiehen kurtistunut kalu kasvaa nopeasti tämän avulla nuoruuden mittoihin. Kun tukee sen patjaa vasten, voi tehdä yhdyntäliikkeitä aivan kuin naisen kanssa. Ei se tietysti aitoa vastaa, mutta on hyvänä korvikkeena.Voi tehdä pitkiä työntöjä tai vain lyhyitä, jolloin terskan reunat hankautuvat laitteen reunoihin. Sopii hyvin keskikokoa pienemmille (alle 14 cm) oleville kaluille.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mahtava tuote Aluksi epäröin tuotetta, mutta nyt parin kokeilun jälkeen olen täysin tyytyväinen ostokseeni. Tällä lelulla saa kokea ihan uudenlaisen orgasmin tason näin miehenä. Kannattaa kokeilla sängyssä peiton alla vaakatasossa. Meinasin kaatua suihkussa ekalla kokeilukerralla hekumasta.
  Toimii akulla, mikä ehdoton plussa. Helppo käyttää ja pestä.
  Värinä on niin voimakasta että en kehtaa jatkuvasti kerrostaloasunnossa käyttää, mutta muuten aivan mahtava tuote.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibraattori - PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *