iEase Lantionpohjan Harjoittaja
iEase Lantionpohjan Harjoittaja
174,00 €
iEase Lantionpohjan Harjoittaja
iEase Lantionpohjan Harjoittaja
iEase Lantionpohjan Harjoittaja
iEase Lantionpohjan Harjoittaja
iEase Lantionpohjan Harjoittaja

iEase Lantionpohjan Harjoittaja

174,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Seksiasiantuntijat, kätilöt ja gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista kaikenikäisille naisille. Terve ja vahva lantionpohja voi lisätä sekä halukkuutta seksiin että emättimen tuntoherkkyyttä, jolloin seksi on myös parempaa.

iEase Lantionpohjan Harjoittaja on erinomainen apuväline lantionpohjan turvalliseen ja tehokkaaseen harjoittamiseen. Sen avulla saat erinomaisia tuloksia, sillä se on ns. älykäs lantionpohjan harjoittaja, eli se voi sekä testata lantionpohjasi vahvuuden että antaa sinulle harjoituksia, jotka vastaavat omaa tasoasi. Lisäksi iEase ohjaa sinua tekemään harjoituksia mahdollisimman tehokkaasti.

iEase-harjoittajaa voi käyttää makuuasennossa, seisten tai istuen, riippuen omista mieltymyksistäsi. Kaikki ohjeet tulevat digitaaliselle näytölle, joka reagoi muutoksiin välittömästi, joten pysyt koko ajan tilanteen tasalla.

Sivele liukuvoidetta pumpattavaan kuulaan ja aseta se emättimeen (kapeimpaan kohtaan asti). Pidä ohjainta kädessä tai aseta se siten, että näet näytön koko ajan käytön aikana. Pakkauksen mukana tulee myös Quick Guide -pikaohje, jonka avulla pääset nopeasti alkuun.

Käynnistä iEase painamalla käynnistyspainiketta kolmen sekunnin ajan. Käytä ohjelman valitsinta valitaksesi joko testi- tai treenimoodi. Käytön jälkeen voit puhdistaa iEasen seksilelun puhdistussuihkeella ylläpitääksesi korkeaa hygieniatasoa.

Valmistaja suosittelee, että treenaat kaksi kertaa päivässä aamuisin ja iltaisin ja että testaat oman tasosi kerran viikossa pysyäksesi ajan tasalla kehityksen suhteen.

Huomioithan, että iEase toimii 3 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Pakkauksen mukana saat kaksi treenikuulaa.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
LATEKSITON: Kyllä.
MITAT, KUULA: 10,4 x 3,4 x 2 cm.
MITAT, OHJAIN: 8 x 12,5 x 3,3 cm.
PARISTOT: 3 x AAA (ei mukana).
VESITIIVIS: Ei.
MUKANA: Säilytyslaukku, 2 kuulaa.
KIELI: Englanti.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, tanska.
Huomioithan, että iEasea saa käyttää vain oman lääkärisi suosituksesta, mikäli olet raskaana, käytät emättimen sisäistä ehkäisymenetelmää (esim. kierukkaa), sinulla on kohdunlaskeuma tai pahanlaatuisia kasvaimia käyttöalueella. Laitetta ei saa käyttää 6 kk:n sisällä synnytyksestä tai emättimen seudun/kohdun leikkauksesta.

TUOTENUMERO: 14094.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi