Jes Extender Silver Standard Peniksen Pidennin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Jes Extender Silver Standard Peniksen Pidennin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

219,00 €

  Kuvaus

  Jes Extender Silver Standard -peniksen pidennin pidentää penistä pysyvästi. Se venyttää penistäsi, mikä saa kudokset tuottamaan uusia soluja ja ajan myötä penis pitenee. Jes Extender -tuotteet ovat lääkärien suunnittelemia, ja niitä on suositeltu peniksen pidentämiseen jo vuodesta 1995 asti.

  Jes Extender Silver Standard on päällystetty sterling-hopealla ja se on pakattu tyylikkääseen mahonkirasiaan, jossa on myös kahdeksan pidenninosaa sekä erittäin pehmeä laitteen etuosaan tuleva pehmustin, joka parantaa sen käyttömukavuutta entisestään.

  Jes Extenderiä on helppo käyttää, ja se onkin yksi maailman parhaista peniksen pidentämiseen suunnitelluista tuotteista. Tähän mennessä jopa 500 000 miestä on saanut dokumentoituja tuloksia Jes Extenderin avulla.

  Mitä kauemmin käytät peniksen pidennintä, sitä paremmat tulokset saat, ja siksi sen suositeltu käyttöaika on 2-4 kertaa päivässä 6-18 kuukauden ajan, riippuen haluamastasi pidennyksestä. Sitä voi käyttää myös nukkuessa.

  Huomioithan, että Jes Extenderin tyvessä oleva rengas on halkaisijaltaan n. 4,1 cm. Mittaathan peniksesi halkaisijan lepoasennossa ennen kuin hankit tuotteen, jotta se varmasti sopii.

  Tiedot

  MATERIAALI: Hopeoitu ruostumaton teräs ja lääketieteellinen muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Tyven rengas 4,1 cm.
  PITUUS: Minimipituus 8 cm (peniksen tyvestä terskan alapuolelle), maksimipituus 28 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Jes Extender Silver Standard Peniksen Pidennin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *