TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Jes Extender

Jes Extender on nimi suositun ja markkinat mullistaneen peniksen pidentimen takana, joka tarjoaa luonnollisen, turvallisen ja mukavan tavan toteuttaa unelmasi pysyvästi suuremmasta peniksestä. Jes Extender -pidentimet on testattu kliinisesti ja niillä on jo yli 350 000 tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Jes Extender - peniksen pidentäjä, joka mullisti maailman

Jes Extenderin avulla penis pitenee pysyvästi

Vuonna 1994 tapahtui jotain, joka muutti maailmaa. Mullistus meni useimmilta ohi kokonaan, mutta monille miehille tuo vuosi oli käänteentekevä. Nimittäin vuonna 1994 Jes Extender näki päivänvalon, ja tästä tanskalaisesta peniksen pidentimestä tuli nopeasti valtavan suosittu. Sen myötä miehet kaikkialla maailmassa saattoivat saada pidemmän peniksen luonnollisesti, turvallisesti ja miellyttävästi. Kasvupillereiden ja epäilyttävien kirurgisten toimenpiteiden aika oli ohi. Peniksen venyttäjän avulla saat kookkaamman varustuksen, ja lisäksi se mahdollistaa paremman tuntoherkkyyden seksin aikana ja siten parantaa seksielämääsi. Monet miehet kokevat itsetuntonsa kohenevan Jes Extenderin käytön myötä, joten tämän peniksen pidentimen käytössä on monia hyviä puolia.

Jes Bech Müller on mies brändin takana. Hän halusi valmistaa kivuttoman vaihtoehdon markkinoilta jo löytyville peniksen pidentimille. Lisäksi hänen päämääränään oli saavuttaa pitempikestoisia tuloksia asiakkaidensa iloksi. Jes Extenderin avulla hän saavutti tavoitteensa. Ensimmäisten viiden vuoden aikana yli 100 000 pidennintä löysi tiensä onnellisille omistajilleen. Seuraavina vuosina myynti viisinkertaistui, ja nykyisin tuotemerkin tuotteilla on jo yli puoli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Näin peniksen pidennin toimii

Jes Extender on yksi harvoista markkinoilla olevista peniksen pidentimistä, joiden tulokset on todettu lääketieteellisesti ja kliinisesti. Jo vuodesta 1994 lähtien lääkärit ovat suositelleet sitä potilailleen, jotka toivovat suurempaa penistä. Selitys pidentimen toimintaperiaatteelle löytyy miehen anatomiasta: Penis muodostuu kolmesta paisuvaisesta, joista kaksi on suurempaa ja yksi pienempi. Kaksi suurempaa koostuu sileistä lihassoluista. Peniksen ollessa pidentäjän sisällä, se venyy laitteen avulla kivuttomasti ja luonnollisesti. Peniksen venytys aiheuttaa lihassolujen jakautumisen, jolloin penikseen syntyy uusia soluja This block is deleted,Remove this placeholder. Kun peniksen pidennintä käytetään säännöllisesti pitkään, peniksen pituus ja ympärysmitta kasvaa. Jes Extenderiin tai ei siis liity mitään hokkuspokkusta. Se on "vain" peniksen pidennin, joka pitää sen minkä lupaa, mitä voi toki sanoa myös muista valikoimamme tuotemerkeistä, kuten esim. Andropenis ja Male Edge.

Jos sinulla on kysyttävää sen käytöstä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tunnemme tuotteemme hyvin, ja autamme sinua mielellämme. Ymmärrämme varsin hyvin, että peniksen pidentäminen on aihealueena herkkä, ja siksi haluamme varmistaa, että saat kaiken mahdollisen informaation, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi pidennintä.

Tanskalainen muotoilu ja korkea laatu

Jes Extenderiä on saatavilla eri versioina. Voit hankkia alkuperäisen Originalin, joka on yksi markkinoiden suosituimmista ja myydyimmistä peniksen pidentimistä. Voit myös valita yhden muista malleista, jos kaipaat hieman ylellisempää kokemusta. Saatavilla on esim. tyylikäs titaanista valmistettu versio, tai ylellinen Gold Edition, jossa pidennin on päällystetty 24 karaatin kullalla. Riippumatta siitä minkä mallin valitset, Jes Extender on aina korkeinta mahdollista laatua. Peniksen pidennin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lääketieteellisestä muovista. Sen mukana tulee tyylikäs säilytyslaatikko ja tarkat ohjeet tuotteen käyttöön.

Jos haaveilet suuremmasta peniksestä, nyt on mahdollisuutesi tehdä asialle jotain. Tällä peniksen pidentimellä voit kasvattaa peniksesi pituutta jopa 24 % ja paksuutta 19 %. Saat parhaat tulokset käyttämällä pidennintä 2-4 tunnin ajan päivittäin 6-18 kuukauden ajan, mutta mitä pitempään käytät peniksen pidennintä, sitä parempia ovat myös tulokset. Voit nukkua pidentimen kanssa ja käyttää sitä vaatteidesi alla, joten sen päivittäinen käyttö on helppoa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful