Jimmyjane FORM 5 Ylellinen Ladattava Vibraattori - TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator

Jimmyjane FORM 5 Ylellinen Ladattava Vibraattori - TESTIVOITTAJA

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jimmyjane on tehnyt sen taas: FORM 5 on todella laadukas ja kauniisti muotoiltu vibraattori, jonka värinät eivät jätä ketään kylmäksi. Se sopii hyvin sekä miehille että naisille, ja se värisee todella voimakkaasti.

  FORM 5:ssä on kaksi "siipeä", joiden välissä on tehokkaasti ja kiihottavasti värisevä puolipallo. Vibraattorissa on viisi värinänopeutta ja neljä sykkivää rytmiä, joita on helppo säätää laitteen tyvessä olevien painikkeiden avulla.

  Jos käyttäjänä on nainen, FORM 5:n siivet värisevät häpyhuulia vasten samalla kun niiden keskellä oleva puolipallo kiihottaa klitorista. Jos taas käyttäjänä on mies, siivet ympäröivät peniksen varren ja keskellä oleva puolipallo värisee vartta vasten samalla kun laitetta liikutetaan edestakaisin. Vibraattoria voi käyttää myös nänneillä ja muilla erogeenisillä alueilla.

  FORM 5 on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin vesitiivis. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, joka saa sen tuntumaan entistä miellyttävämmältä. Käytön jälkeen voit puhdistaa vibraattorin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Vibraattorin mukana tulee jalusta, joka toimii laturina USB-johdon kautta. Kuivaathan vibraattorin huolella ennen latausta, ja painathan sen kunnolla kiinni laturiin, jotta se aloittaa lataamisen. Vibraattorin tyveen syttyy valo sen ollessa oikeassa asennossa laturissa. Täydellä latauksella laitetta voi käyttää neljän tunnin ajan.

  Monet Jimmyjanen tuotteet ovat voittaneet palkintoja, eikä FORM 5 ole poikkeus. Se palkittiin Xbiz Awardseissa "innovatiivisimmin muotoiltuna seksileluna".

  Huomioithan, että vibraattori toimitetaan lukitussa tilassa. Voit avata lukituksen painamalla vibraatiopainiketta ja plus-painiketta yhtäaikaa muutaman sekunnin ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ruostumaton teräs.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  NIKKELITÖN: Kyllä.
  KOKO: 9 cm x 5,1 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 3 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Jimmyjane FORM 5 Ylellinen Ladattava Vibraattori - TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *