Jimmyjane

Jimmyjane valmistaa ainutlaatuisia ja uraa uurtavia seksileluja, joissa tyylikkyys ja käytettävyys ovat etusijalla. Jimmyjanen ylelliset tuotteet valmistetaan parhaista materiaaleista.

Jimmyjane - kun design ja laatu kulkevat käsi kädessä

Jimmyjane tuo elämään seksikkään vivahteen

Kun Ethan Imboden kävi seksilelumessuilla vuonna 2003, ei hän arvannut, että sen vuoksi hänen elämässään tapahtuisi uusi ja odottamaton käänne. Ethan oli insinööritaustainen suunnittelija, joka oli aiemmin työskennellyt suurille tuotemerkeille kuten Nike, Ford ja Ecco. Seksilelumessuilla Ethan sai idean lähteä suunnittelemaan seksileluja, jotka paitsi näyttäisivät paremmilta, myös toimisivat paremmin kuin monet niistä, joita messuilla esiteltiin. Ajatuksista tekoihin, joten jo vuotta myöhemmin Jimmyjane näki päivänvalon.

Jimmyjane on tuotemerkki, joka keskittyy designiin. Sen kantavana ajatuksena on tuoda elämään seksikästä vivahdetta. Jimmyjanen tuotteiden tavoitteena on tuottaa nautintoa, vahvistaa ihmisten välisiä suhteita ja avata uusia mahdollisuuksia. Jimmyjane ei halua sanella millaista seksin tai seksuaalisuuden pitäisi olla. Heidän seksilelunsa tarjoavat mahdollisuuksia kokeellisiin, tutkiviin ja haastaviin leikkeihin käyttäjien omilla ehdoilla. Niinpä Jimmyjanen tuotteet eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan ne ovat myös toimivia ja avaavat uusia polkuja nautinnon maailmaan.

Jimmyjane - kaikenvärisiä ja -muotoisia seksileluja

Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme, ja mikäs sen mukavampaa. Mitä tulee seksileluihin, osa nauttii ulkoisesta stimulaatiosta ja toisille taas sisäinen on se ainoa oikea. Jimmyjanelta onneksi löytyy jokaiselle jotain. Jimmyjane FORM 2 on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan. Tämä tehokas klitorisvibraattori on voittanut monia testejä ja palkintoja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta. Sen kaksi uloketta hellivät klitorista ja tarjoavat todella intensiivistä ja kiihottavaa stimulaatiota. FORM 2:ta voi käyttää sekä soololeikkeihin että tuhmiin parileikkeihin. Jos haluat ilahduttaa kumppaniasi toisella tapaa, voit esitellä hänelle sormivibraattorin nimeltä Jimmyjane Hello Touch. Tämän näppärän vibraattorin avulla voit muuttaa kätesi väriseväksi nautinnon lähteeksi ja lähteä tutkimusmatkalle kumppanisi vartalolle.

Jimmyjanen valikoima on verrattain pieni kun sitä vertaa moneen muuhun tuotemerkkiin, mutta sille on hyvä syy. Jimmyjane käyttää huomattavasti aikaa tuotteidensa kehitykseen ja testaamiseen. Siksi he voivat olla varmoja siitä, että uusi tuote toimii niin kuin pitää heti alusta lähtien. Kaikki ihanista värinöistä silkinpehmeään silikonipintaan saakka kulkee tarkan prosessin läpi. Ostaessasi Jimmyjanen tuotteen voit olla varma siitä, että saat yhden markkinoiden laadukkaimmista leluista.

Jimmyjane sopii kaikille

Suuri osa Jimmyjanen valikoimasta koostuu vibraattoreista, joten osa miehistä ja pariskunnista saattaa ajatella, ettei Jimmyjane ole oikea tuotemerkki heille. Vaan se ei pidä paikkaansa, sillä Jimmyjane sopii ihan kaikille. Haluatko piristää omaa ja kumppanisi seksielämää? Tarttukaa palkittuun vibraattoriin ja ottakaa se osaksi kiihottavaa esileikkiä, tai ehkä haluatte kokeilla Jimmyjanen innovatiivista hierontakiveä? Hemmotelkaa toisianne ihanan lämpimällä hieronnalla ja katsokaa mihin se johtaa. Jimmyjanen Hello Touch -sormivibraattoreilla voi kokeilla joko värisevää tai kirjaimellisesti sähköistä kosketusta omille intiimialueille sukupuolesta riippumatta, tai sitten kumppanin vartalolle osana esileikkiä.

Jos sinulla on kysyttävää Jimmyjanen tuotteista tai et vain osaa valita niistä itsellesi sopivinta, ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit kirjoittaa meille sähköpostia milloin vain tai soittaa numeroomme aukioloaikoinamme. Olemme aina valmiita vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin ja annamme mielellään neuvoja tuotteiden valintaa ja käyttöä koskien. Mitä tulee Jimmyjanen tuotteisiin, voit aina olla varma siitä, että ne ovat todella korkealaatuisia ja tuntuvat yhtä hyviltä kuin näyttävät.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi