Jimmyjane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • JimmyJane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jimmyjanen uusi Hello Touch X Black -sähkösormivibraattori värisee, mutta antaa myös kiihottavia sähköimpulsseja, ja se onkin mahtava lisä parileikkeihin. Sen erittäin tehokkaat sähköimpulssit tekevät siitä suositun SM-piireissä. Voit käyttää sitä vartalohierontaan tai osana astetta tuhmempaa esileikkiä.

  Sormivibraattorin mukana tulee yhteensä neljä sormenpäihin pujotettavaa johdinta, joista kaksi värisee ja kaksi tuottaa sähköimpulsseja. Niissä on pehmeät ja joustavat silikoninauhat, joilla ne pysyvät hyvin kiinni sormenpäissä. Johtimiin kiinnittyy kaksi johtoa, jotka kytkeytyvät ladattavaan akkuun, joka puolestaan on kiinni ranteen ympärille laitettavassa pehmeästä, neopreenimaisesta materiaalista valmistetussa mansetissa. Laitetta säädetään akussa olevista painikkeista, ja sitä on todella helppo käyttää.

  Voit vaihdella johdinsettien välillä. Jos haluat kokeilla sähköimpulsseja, kiinnitä laitteeseen ne johtimet, joiden alapinnalla on pienet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut nappulat. Sähköimpulsseissa on 10 eri voimakkuutta ja kuusi erilaista pulssirytmiä. Ne tarjoavat aivan erilaisia tuntemuksia kuin perinteiset vibraattorit, ja niiden kanssa kannattaakin aloittaa matalalla voimakkuudella, jota voi nostaa sen mukaan miltä pulssit tuntuvat. Sähköimpulssit ovat todella jännittävä lisä esileikkiin, hierontaan, BDSM:ään ja seksiin.

  Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään johtimia ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Suosittelemme käyttämään molempien johtimien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi.

  Hello Touch on miltei äänetön käytössä, ja se on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää vartalon sisä- ja ulkopuolella, ja sen voi ottaa suihkuun tai kylpyyn mukaan. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Sormivibraattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja ruostumattomasta teräksestä, ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-johdolla. Täyteen ladattuna sitä voi käyttää 40 minuuttia värinällä ja kolme tuntia sähköimpulsseilla.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa laitteen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

  Tiedot

  PITUUS: Johtimet 2 cm.
  HALKAISIJA: Johtimet 1,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  FTALAATITON: Kyllä.
  AKKU: Ladattava (USB-laturi mukana).
  VÄRINÄTASOT: 1 värisevä, 10 sähköimpulssinopeutta, 6 impulssirytmiä.
  ÄÄNITASO: Miltei äänetön.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Jimmyjane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: