Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator
 • Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator
 • Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator

Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Älä anna koon hämätä! Aloittelijaystävällinen ja vesitiivis Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori värisee tehokkaasti ja nautinnollisesti, mikä tuntuu entistä ihanammalta veden alla.

  Dildovibraattori on helppokäyttöinen ja maltillisen kokoinen. Voit käyttää sitä sekä ulkoiseen klitorisstimulaatioon että sisäisesti. Pehmeä vibraattori on joustava ja osuu helposti juuri oikeisiin kohtiin.

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten se sopii mainiosti myös suihkussa tai kylvyssä käytettäväksi. Säädät sen värinänopeutta kääntämällä sitä pohjasta.

  Juicy Jewels Aqua Crystal on valmistettu ftalaatittomasta jellystä. Se on pituudeltaan 16 cm, josta n. 13 cm on sisään asetettavaa. Vibraattori on halkaisijaltaan vain 3 cm leveimmillään, joten kokonsa puolesta se on erityisen sopiva aloittelijoille. Vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE ja ABS.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 16 cm (13 cm sisään asetettavaa).
  HALKAISIJA: 3 cm leveimmillään.
  PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
  VÄRINÄTASOT: Multispeed.
  SÄÄDIN: Kierresäädin pohjassa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Suosikkivibra Ei meinaa osata päättää, pitäisikö tätä vaginassa vai klitoriksella, niin hyvä molemmille! Tällä edestakainen liike tuntuu parhaalta, sillä kierteet tuovat lisätuntua väristykseen. Vehjettä voi taivutella käytön aikana, ja voimakkuuden säätöön saattaa tarvita kahta kättä, sillä sormet lipsuvat korkista aika helposti. Ihanan värinen ja näppärä niin suihkussa kuin sängyssäkin. Äänen voimakkuus riippuu missä kulmassa tätä käyttää, sillä "moottori" on kärkiosassa. Paksun peiton alla pienimmällä teholla lähes äänetön - en tietenkään aio kysyä asiasta kämppiksiltä. Tyytyväinen!!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *