Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori
Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori
SÄÄSTÄ 33%
19,99 €
SÄÄSTÄ 33%
Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator
Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator
Juicy Jewels Aqua Crystal Dildo Vibrator

Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori

4.0 (1)
29,99 € 19,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Älä anna koon hämätä! Aloittelijaystävällinen ja vesitiivis Juicy Jewels Aqua Crystal Dildovibraattori värisee tehokkaasti ja nautinnollisesti, mikä tuntuu entistä ihanammalta veden alla.

Dildovibraattori on helppokäyttöinen ja maltillisen kokoinen. Voit käyttää sitä sekä ulkoiseen klitorisstimulaatioon että sisäisesti. Pehmeä vibraattori on joustava ja osuu helposti juuri oikeisiin kohtiin.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten se sopii mainiosti myös suihkussa tai kylvyssä käytettäväksi. Säädät sen värinänopeutta kääntämällä sitä pohjasta.

Juicy Jewels Aqua Crystal on valmistettu ftalaatittomasta jellystä. Se on pituudeltaan 16 cm, josta n. 13 cm on sisään asetettavaa. Vibraattori on halkaisijaltaan vain 3 cm leveimmillään, joten kokonsa puolesta se on erityisen sopiva aloittelijoille. Vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: TPE ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 16 cm (13 cm sisään asetettavaa).
HALKAISIJA: 3 cm leveimmillään.
PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: Multispeed.
SÄÄDIN: Kierresäädin pohjassa.

TUOTENUMERO: 15349.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Suosikkivibra

Ei meinaa osata päättää, pitäisikö tätä vaginassa vai klitoriksella, niin hyvä molemmille! Tällä edestakainen liike tuntuu parhaalta, sillä kierteet tuovat lisätuntua väristykseen. Vehjettä voi taivutella käytön aikana, ja voimakkuuden säätöön saattaa tarvita kahta kättä, sillä sormet lipsuvat korkista aika helposti.Ihanan värinen ja näppärä niin suihkussa kuin sängyssäkin. Äänen voimakkuus riippuu missä kulmassa tätä käyttää, sillä "moottori" on kärkiosassa.Paksun peiton alla pienimmällä teholla lähes äänetön - en tietenkään aio kysyä asiasta kämppiksiltä. Tyytyväinen!! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi